R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugün duygusal alanda yoğun bir gün sayılır. Ortaklaşa konularda güçlü beklentiler içinde olabiliriz. Akrep burcundaki Ay, bizi daha tutkulu ve mücadeleci kılıyor. Ancak yakın beraberliklerde çekişmeler, kıskançlıklar ve huzursuzluklar yaşanabilir. İlişkilerde ya hep ya hiç diyebiliriz. Böyle zamanlarda maddi alanda da önlemci olmalıyız.
Günün ilk yarısında, aşkta ve ilişkilerde bizi zorlayan, dönüştüren temalar var. Aşırı ısrarcı olmak yerine, daha objektif davranmaya bakalım. Öğle saatlerinde işle ilgili daha uzun vadeli düşünmek ve sorumlulukları hesaba katmak durumundayız. Araştırmalar ve gizli şeyleri anlamak daha kolay olabilir.

Haberin Devamı

KOÇ:Endişe duyduğunuz konularla ilgili düşüncelere dalabilirsiniz. Ortaklığınız olan işlerde dikkatli davranmanız gerekebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Finansal yenilenmeye gidebilirsiniz. Romantik hissedebilirsiniz. 

BOĞAZ:İlişkilerinizi daha derin yaşayacağınız bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konularda denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bazı durumları değiştirip, dönüştürebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte olmak, size iyi gelebilir.

İKİZLER:Çalışma hayatınızdaki koşullar değişken olabilir. İlgilendiğiniz konularda derinleşmek isteyebilirsiniz. Kurcaladığınız meseleleri zamansız dile getirmek sizi zor durumlara düşürebilir. Dikkatli davranmanızda fayda var. Dağınık olabilirsiniz. 

YENGEÇ:İşlerinizde risk alabilirsiniz. Bazı konularda fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler, sizi etkileyebilir. Değişim ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Bazı engelleri aşmanız gerekebilir. Daha rahatlamış hissedebilirsiniz. 

ASLAN:Ev hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gündeme gelebilir. İlgilenmeniz gereken işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Yenilik yapmanız gerekebilir. Öğle saatlerinde gelen bir haberle değişim yaşayabilirsiniz.

BAŞAK:Yoğun ve hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişimden kaynaklı sıkıntılar oluşabilir. Çevrenizdeki değişimler sizi etkileyebilir. Sözleşmelere dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmak için çabalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ:Maddi kaynaklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çalışabilirsiniz. Başkalarından alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. İşlerinize ciddiyetle yaklaşacaksınız.

AKREP:Kişisel önem verdiğiniz konulara odaklanabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için hayal kuracağınız zamanlar var. Sezgilerinizle olayların üstesinden gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz meselelere ciddiyetle eğileceğiniz bir gündesiniz.

YAY: Bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. İnsanlara karşı kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Kabullenme içine gireceğiniz zamanlardasınız. Kontrol dışı olaylardan rahatsızlık duyabilirsiniz. Akışta kalın.

OĞLAK: Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz meseleleri düzeltmek ve için çaba sarf edebilirsiniz. 

Haberin Devamı

KOVA:İş hayatınızda daha fazla sorumluluk almak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Üstlerinizle olan iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için ciddiyetle çalışacaksınız. Sezgilerinize daha çok güvenebilirsiniz. 

BALIK:Yeni ufuklara açılmak için hevesli bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda gerçekçi davranabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni şeyler öğrenmek, sizi ileriye taşıyacaktır. Uluslararası meseleler gündeminizi meşgul edebilir.