R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Aslan burcunda ilerleyen Ay’ın Jüpiter ile olan uyumlu açısı yeni girişimlerde bulunmak ve kendimizi göstermek açısından iyi bir ortam yaratıyor. Şansımızı iyi kullanmaya bakalım. Uzaklarla, yabancılarla ilgili işler, yolculuklar, güçlü kişilerden destek bulmak konusunda çok daha şanslı olabiliriz. Gerçekçi olmak ve kurallara, sınırlara dikkat etmek gerekebilir. Bugün şans bizden yana... Yine de dışa dönük uğraşlar, sanatsal uğraşlar, sahne ve gösteri içeren alanlarda olumlu şeyler yapabiliriz.

KOÇ: Kendinizi hayatın akışına daha rahat bırakacaksınız. Pek çok açıdan yenilik ve heyecan peşinde koşmak, keyif getiren ilişkilere yol almak için harekete geçebilirsiniz. Değişik hobiler aradığınız bu dönem dikkat çekecek çalışmalar da yapılabilir. Çocuklarla ilgili bir konu yanında, spekülatif işler, keyiflere gidecek harcamalar gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

BOĞA: Gündeminiz çoğunlukla evle ilgili konulardan oluşacak. Daha önemli kararlar almak, aile içi ilişkileri yeniden düzenleme ihtiyacı duyacaksınız. Özellikle taşınmalar ve güvenlik temaları ile ilgili konular öncelikli olabilir. Fazladan harcamalarda kontrollü olmakta fayda var. İş hayatında başlayan iletişim ve getirdiği sorumluluklara da dikkat edin.

İKİZLER: Sizi harekete geçiren ve enerjinizi arttıran pek çok etki var. Ancak eğitim temaları ve zihinsel konular daha fazla gündeminizi dolduracak. Aksayabilecek yolculukları düşünmeli, ikinci bir plan yapmalısınız. Yazışmalar ve düşüncelerin aktarımı sırasında aşırı dayatmacı olmaktan kaçının. İkna kabiliyetinizi kullanabilecek gücünüz var.

YENGEÇ: Tüm gün boyunca güven arayışınız ve duygusal açıdan tatmin olacağınız konular üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Sıkı bir çalışma temposu yakalamak, iş hayatında var olan imkanları değerlendirmek için iyi bir gün. Ayaklarınızın yere basması gereken gelişmeler olabilir. Bütçenizi, eldeki kaynakları yönetmek konusunda akılcı çözümler üretin.

ASLAN: Burcunuzda ilerleyen Ay, yenilik ve heyecan arayışı getiriyor. Artık önünüze bakma zamanı. Kişisel açıdan heveslendiğiniz her konuda akıcı şartlar yaratılabilir. Yurt dışı ilişkilerin canlılık kazanması, yolculuk planlarının hızlanması söz konusu. Bu günlerde iş ortamındaki sorumluluklar da söz konusu. Organize olunması gereken ek işler olabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: Dinlenmeye çekilmek, kendi kendinizle kalmaktan yanasınız. Ancak arka planda kalarak çok iş yapabilirsiniz. Kafa karıştıran işlere odaklanmakta ısrar etmeyin. Geçmişi bırakmak ve yaratıcı yanlarınıza yönelik adımlar doğru olacak. Üzerinde çalıştığınız konular yönelebilir, yaratıcılığınıza yanlarınıza yatırım yapmak için adımlar atabilirsiniz.

TERAZİ: Yeni planlar ve gelecekle ilgili düşüncelerin sizi harekete geçirdiği, heyecanlandırdığı bir gündesiniz. Başkalarının fikirlerinden yararlanabilir, size destek olacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Yeni çevreler ve size getireceği imkanları kullanmaya çalışın. Zira gruplar içinde yeni arkadaşlıklar kurulabilir. Sohbetler güne tempo getirecek.

AKREP: Gündeminiz kariyeriniz olacak ve kariyere dönük planlarınıza daha sıkı sarılacaksınız. İşle ilgili yeni projeler ve kısa yolculuklar gündemdeki yerlerini korurken, ast üst ilişkilerinde yapıcı bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi geliştirdiğiniz iş konularında dikkat çekmeyi başaracaksınız. Ortaklaşa parasal yanı ise sürüncemede kalabilir.

Haberin Devamı

YAY: Yeni meraklar ve yaratıcı duygularla öne çıkmaya başladığınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili her konuda cesur adımlar atabilir, planlamadığınız yolculuklara çıkabilirsiniz. Bu süreç eğitim çalışmaları açısından da şanslı olduğunuz söylenebilir. Sizi farklı yanları ile etkileyen alanda yoğunlaşmak ve derinleşmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK: İş birliği içinde kalabilmeyi ve ılımlı olmayı başarırsanız çok şey yapabilirsiniz. Borç alacak konularını yönetmekte kararlısınız. Yeni kredilerin alınması yönünde adımlar atabileceksiniz. Size önemli sorumluluklar getirecek gelişmeleri dikkate almalısınız. Geçmişten gelen borçların yeniden karşınıza çıkması söz konusu olabilir.

KOVA: Dışa dönük olacaksınız. Başkalarının düşünceleri ve önerileri üzerinde düşünülmesi gereken yeni konular getirecek. Ortaklıklar, ilişkiler açısından güzel şartlar yaratılabilir. Henüz olgunlaşmamış ve netleşmemiş düşüncelerde ısrarcı olmayın. Hayatınıza dinamizm getiren, yaratıcı düşüncelerin öne çıkacağı destekler keyifli olabilir.

BALIK: Güne yeni planlarla başlayabilirsiniz. Uzun vadeli projeleri ele almak, başkalarından somut destek görmek için harekete geçebilirsiniz. Sağlık ya da organize olunması gereken konuların sorumluluğu almanız beklenebilir. Ancak işten beklenen parasal destekler pek iç açıcı olmayacaktır. Çıkarlarınızı gözeteceğiniz konular gündemde olacak.