R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugün geri hareket eden iletişim gezegeni Merkür, Oğlak burcuna geri dönüyor. Eksik kalan, unutulan ya da şimdiye kadar görülmemiş, ihmal edilmiş olan şeyleri daha iyi anlayabiliriz. Özellikle iş ve sorumluluklar alanında daha özenli olmak durumundayız. İletişim problemleri gündeme gelebilir. Bugün aynı zamanda sezgilerimize de dikkat edelim. Sezgilerimiz her ne kadar güçlü olsa da, bazı yanılgılar ya da yanlış değerlendirmeler içinde olabiliriz. Daha gerçekçi olalım. Şeyleri gördüğümüz gibi kabul etmemeliyiz. Öğle saatlerinde koşturmaca ya da aynı anda birden fazla işle ilgilenmek nedeni ile bazı aksilikler yaşanabilir.

Haberin Devamı

KOÇ

Sabah kriz yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklı para durumları sizi yorabilir. İlerleyen saatlerde koşullar daha rahatlayacaktır. Yeni ufuklara açılmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İlişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz.

BOĞA

Sabah eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı hazırlıklı olun. Öğleden sonraki zamanlarda yolculuklar ön plana çıkabilir. Kendinizi keşfetmek ve düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Parasal kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz.

İKİZLER

Günün ilk saatlerinde çalışma koşullarınız gündeminizi oluşturabilir. Sorumluluklarınızı çalışma arkadaşlarınızla paylaşmak size iyi gelecektir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olun. İlerleyen saatlerde yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İlişkilerinizde hareketlenmer yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ

Sabah yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenebilirsiniz. Güzel şeyler için yapacağınız harcamalar sizi keyiflendirecektir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İlerleyen saatlerde çalışma hayatınızdaki yoğunluktan fırsat bulamayabilirsiniz. Hareketli ve yorucu koşullar sizi bekliyor olabilir.

ASLAN

Evinizle ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Geçmişte kalan konular gündeme gelebilir. Güven arayışı içinde kendi içinize dönebilirsiniz. Öğleden sonra daha keyifli koşullar söz konusu. Eğlendiğiniz yerlerde olmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK

Hareketli bir sabaha uyanabilirsiniz. Yazışmalar ve konuşmalar ön plana çıkabilir. Yakın ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Yorucu koşullara karşı dikkatli olmalısınız. İlerleyen saatlerde eğitim, medya gibi konular gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgilenmek durumlarla kalabilirsiniz.

TERAZİ

Güne maddi kaynaklarınızla ilgili düşünerek başlayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler gün boyu işinize yaratacaktır. Öğleden sonra yolculuklar gündeme gelebilir. Yakın çevrenizle ilgili konulara yönelebilirsiniz.

AKREP

Sabah hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. İletişim yorucu bir hal alabilir. Yakın çevrenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Başkalarından danışmanlık alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde uğraştıran konular var.

Haberin Devamı

YAY

Sabah elinizde olmayan durumlardan dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. İç sesinizi dinlemeniz gereken olaylar yaşayabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. İlerleyen saatlerde dikkatinizi kişisel olarak önem verdiğiniz konulara yönlendirebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapma isteği duyabilirsiniz.

OĞLAK

Gelecek beklentilerinizle ilgili yolculuklar gündeme gelebilir. Sosyal konularınız yorucu bir hal alabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sabah saatlerinde sizi biraz rahatlatacaktır. İlerleyen saatlerde yabancılar nedeniyle kayıplar yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler geçirebilirsiniz.

KOVA

Sabah iş hayatınızda yorucu koşullar söz konusu olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminize özen gösterin. İlerleyen saatlerde iş hayatınızla ilgili yeni planlamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni yolculuklar gündeme gelebilir.

BALIK

Düşüncelerinizi paylaşmak için kendinizi motive olmakta zorlanacağınız bir sabah olabilir. İkili ilişkilerinizde güven arayışına girebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Öğleden sonra kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. İşinize ve sorumluluklarınız daha rahat konsantre olabilirsiniz.