R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ay, bugün saat 12.19’a kadar boşlukta kalacağı için, günün ilk yarısında önemli adımlardan kaçınmak faydalı olabilir. Bu saatlerde eksik kalan şeyler tamamlanabilir. Duygusal alanda daha değişken davranabiliriz. Öğle sonrasında kendimize güvenimiz artıyor. Güçlü kişilerle bir araya gelmek ve kendimizi göstermek için daha uygun koşullar bulabiliriz. Öğle sonrasında ise dışa dönük işler ve sahne içeren konularda daha başarılı olabiliriz. Işıkların uyumu şansın bizden yana olduğunu göstermekte.Olumlu haberler ve iyimserlik yaratan gelişmeler de söz konusu... Eğitsel konularda, yabancılarla görüşmelerde daha çok şey yapabileceğimizi, destekler bulabileceğimizi söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

KOÇ: Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişte kalan fakat sizi duygusal olarak rahatsız eden olaylar gündeminizde olabilir. Bireyselliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Akışta kalmakta fayda var.

BOĞA: Hayatınızda önem verdiğiniz konularda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Gün içindeki hareketlilik sizi biraz yorabilir. Yakın çevrenizde olan olaylara kayıtsız kalamayacağınız zamanlar var. Ticari görüşmeler önem kazabilir.

İKİZLER: Maddi kaynaklarınızla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir.

YENGEÇ: Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sıkışıklıklardan olumsuz etkilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda sorumlu olduğunuz işlerde yavaşlamalar meydana gelebilir.

ASLAN: Bilemediğiniz konularda fazla çaba sarf edebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Planlarınızda değişiklikler olabilir.İşlerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Duygusal anlamda yaralandığınız konular gündeme taşınabilir.

BAŞAK: Planlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. İlerleyen günlerde planlama hatalarından kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Akışta kalın.

Haberin Devamı

TERAZİ: İş hayatınızdaki gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Başarı için daha çok çaba sarf edebilirsiniz.Hırslı bir gündesiniz fakat, işlerinizde yavaşlamalar meydana gelebilir. Planlarınızdaki değişiklikler aksamalar meydana getirebilir.

AKREP: Akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda özgür olmak isteyebilirsiniz. Bir yandan kısıtlandığınızı da hissedeceğiniz zamanlar var. Yabancılarla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde zirvede kalmak için çok mücadele etmeniz gerekebilir.

YAY: Kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Mali konularla ilgili yenilenme içine girebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde daha fazla mücadele gerektiren durumlar sizi endişelendirebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

OĞLAK: Geleceğinizle ilgili konularda eşinizle hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Planlarınızda değişiklikler olabilir. İkili ilişkilerinizde tepkilerinize özen göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde hırslı davranabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran olaylara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Bazı konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İşlerinizde yavaşlamalar söz konusu olabilir.

BALIK: Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Duygusal yaralanmalar söz konusu olabilir. Kendinizi dizginlemek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kolayca risk alabileceksiniz. Değişen planlarınız size zor anlar yaşatabilir.