R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Işıklar olumlu bir ilişki kurarken, kendimizi daha şanslı hissedebiliriz. Yolculuklar, uzaklarla, yeni insanlarla görüşmeler ve eğitsel uğraşlar için güzel olanaklar doğabilir.Bugün aynı zamanda yeni haberler ve sezgilerimizi derinleştiren değişiklikler de söz konusu. Gün içinde görüşmeler yoluylada çok şey kazanabiliriz. Gündeme gelen fırsatları daha iyi değerlendirmeye çalışalım. Hareket ve çevresel olaylar yenileyici olabilir. Pluton’un düzgün harekete dönmesi bugünlerde dünyada siyasi alanda ve yönetimi ilgilendiren konularda güçlü farklılıklar olabileceğini gösteriyor. Günün geç saatlerinde iyimseriz ancak bunun bizi körleştirmesine izin vermemeliyiz.

Haberin Devamı

KOÇ:Yaşadığınız olaylara karşı yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. İşlerinizde daha gayretli davranacaksınız.Başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız zamanlar var. Özgürlük hissi içindesiniz. İlişkide çatışmalardan uzak durmalısınız. 

BOĞA:İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Ortaklı olaylar gündeminize gelebilir. İlişkilerinizi daha iyi yönetmeye çalışmalısınız. Sizi krize sokan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Finansal işlerde yenilenme içinde olabilirsiniz. 

İKİZLER:İlişkilerinizde karşınızdakini düşünmenizde fayda var. Ani tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Denge arayışı içinde kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların içine daha fazla girmek isteyebilirsiniz.Ortaklı konular gündeme gelebilir. 

YENGEÇ:Sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Bazı durumlar gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızı planlama ihtiyacı içinde kalabilirsiniz. Sizi yoran konularda dikkatli davranmalısınız.Eşinizle ilgili yeni olaylar gelişebilir.

ASLAN:İlgilendiğiniz konulara yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle program yapmak size iyi gelecektir. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. 

BAŞAK:Ailevi olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişte kalan konularla ilgilenebilirsiniz. Hareketli zamanlar sizi bekliyor. Kendinizi fazla yormamanızda fayda var. İlerleyen günlerde keyif aldığınız yerlerde olmak için fırsat yaratabileceksiniz.  

Haberin Devamı

TERAZİ:Çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Çatışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yeni haberler gündeminizi etkileyebilir. 

AKREP:Maddi kaynaklarınızla ilgili riskli durumlar meydana gelebilir. Yenilenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeteneklerinizle hepsini kontrolünüz altına alabileceksiniz. Bazı konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. 

YAY:Başlangıçlar yapmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Kişisel niyetleriniz ön plana çıkabilir. Aktiviteler sizi rahatlatabilir. Bazı konularda risk almak isteyebilirsiniz. Hassasiyetiniz olan konularda aktif rol alabilirsiniz. 

OĞLAK: Bazı konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yönelmek isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıplar yaşanabilir. Kontrolünüzü kaybetmeyin. Risk almak için uygun bir gün değil. Sıkışmalar meydana gelebilir. 

Haberin Devamı

KOVA: Geleceğinizle ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Beklentide olduğunuz konular hakkında atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde arkadaşlarınızla olmak size iyi gelecektir. 

BALIK:Sorumlu olduğunuz konularla ilgili çaba gösterebilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmalısınız.Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Hedefe ulaşmak için risk alabileceğiniz zamanlar var. İlerleyen günlerde zor durumlar oluşabilir.