R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Düşüncelerimizi daha pozitif kılmaya bakalım. Bugün zihinsel açıdan yoğun bir gün olabilir. Ancak aksamalara ve beklenmedik durumlara da hazırlıklı olmalıyız. Ay, Mars’a doğru ilerliyor. Bu görünüm sabırsızlığa, aşırı eleştiriye ya da tahammülsüzlüğe işaret edebilir. Daha esnek olarak olaylara pozitif yönden bakmaya çalışmalıyız. Günün ilk yarısında pazarlıklar ya da bizi zorlayan, karar vermeye yönelten koşullar var. Bu saatlerde gizli durumlar, kapalı kalan şeyler nedeniyle belirsizlikler yaşayabiliriz. Öğleden sonraki saatlerde ise aşırı duyarlılıklar, kafa karıştırıcı olabilecek koşullar söz konusu. Tüm bu nedenlerle bugün önemli adımlar atmaktan kaçınmalıyız.

Haberin Devamı

KOÇ: Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız için fedakârlık edeceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde detaylar içinde boğulabilirsiniz. Gün içinde iş arkadaşlarınızla birlikte faaliyette bulunacağınız zamanlar var.

BOĞA:Uğraştığınız işlerinizde yaratıcılığınızı kullanacağınız bir gündesiniz. Aşkta fazla fedakâr bir yapıda olabilirsiniz. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. İş konularına fazla gerçekçi yaklaşacağınız zamanlar var. 

İKİZLER:Ailevi konularda fedakârlık yapacağınız bir gündesiniz. Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olaylara yön verebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. 

YENGEÇ:İletişimle ilgili işlerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Uğraştığınız işlerinize gerçekçi yaklaşacaksınız. Fazla detaylar içinde boğulmamaya özen gösterin. Yakın çevrenizdeki kişiler için hareketli bir gün sizi beklemekte... 

ASLAN:Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili pratik çözümler getirebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanarak, başkalarından destek alabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almalısınız. Çocuklarınızla zaman geçirmek iyi gelebilir. 

BAŞAK:Yeni başlangıçlar yapacağınız, işlerinizde yaratıcı hayal gücünüzü kullanacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara gerçekçi bir gözle bakabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gün.

Haberin Devamı

TERAZİ:Elinizde olmayan nedenlerle kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz olaylar için fedakârlık yapabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Uğraştığınız işlere daha gerçekçi yaklaşabilirsiniz. 

AKREP:Yaratıcı hayal gücünüzü gelecekle ilgili beklentileriniz yönünde kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınız için fedakârlık yapabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Alacağınız desteklerle daha kolay yön çizebileceğiniz bir gündesiniz. 

YAY:İş hayatınızdaki statünüz için fedakârlık yapacağınız bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için hayal gücünün sınırlarını zorlamak zorunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konulara daha gerçekçi yaklaşabileceksiniz. 

OĞLAK:Yeni ufuklara açılma isteğiniz hayal gücünüzü destekleyecektir. Özgürleşme isteği içinde yolculuklar planlayabilirsiniz. Akademik konulara ilgi duyacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. 

KOVA:Bugün ortaklı konulara daha gerçekçi bakabilirsiniz. Kriz yaratan koşullardan kaçınmaya çalışmalısınız. Finansal işlerinizi hallederken pratik olmak isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar yıpranmanıza neden olabilir. 

Haberin Devamı

BALIK:Eşinizle ilgili konulara daha gerçekçi yaklaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki olaylara çözümler geliştirmek için kendi hayatınızdan fedakârlık edebilirsiniz. Gün içinde uyum ve dengeyi yakalamak için çaba sarf edebilirsiniz.