Cadde Rekor katılımlı turnuva

Rekor katılımlı turnuva

09.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen Kemer Country Club Senior Tenis Turnuvası, 234 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Rekor katılımlı turnuva

Demirören Şirketler Grubu’na bağlı Kemer Country Club, 29 Haziran - 7 Temmuz tarihleri arasında, Kemer Country Club Senior Tenis Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen ve Türkiye çapında bütün tenisçilere açık turnuvaya, 234 sporcu katıldı. Birbirinden yetenekli tenisçilerin çekişmeli mücadelesinin yaşandığı turnuvada sporcular, 10 gün 11 farklı kategoride keyifli bir deneyim yaşama şansı elde etti.

Turnuvada tekler müsabakası 25+ ve 65+ yaş aralığında farklı kategoride, çiftler müsabakası ise üç kategoride gerçekleşti. Kemer Country Tenis Kulübü Başkanı Ali Fidanboy’un ve ekibinin günler öncesinden özenle hazırlandığı organizasyon, 7 Temmuz Pazar günü final maçları sonrasında gerçekleşen ödül töreniyle son buldu. Çeşitli dallarda ödüllerini alan oyuncular, daha sonra bahçede düzenlenen barbekü partisine katılarak, müzik eşliğinde geç saatlere kadar günün yorgunluğunu attı.

Rekor katılımlı turnuva