Cadde Rengarenk NİLÜFER

Rengarenk NİLÜFER

21.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Rengarenk NİLÜFER

Rengarenk NİLÜFER


Sanatçı, yeni modacısı Arzu Kaprol'un hazırladığı kıyafetlerle gözleri kamaştırıyor


       Türk pop müziğinin güçlü sesi Nilüfer, imaj değiştirdi. Bu yaza kadar sahnede, başta siyah olmak üzere koyu renkleri ve sade kıyafetleri tercih eden sanatçı, artık cıvıl cıvıl. Meslek yaşamı boyunca ilk kez kendini tamamen modacısının ellerine teslim ettiğini söyleyen Nilüfer, Arzu Kaprol imzalı sahne kıyafetleriyle adeta göz kamaştırdı. Şarkıcı, Kaprol'un hazırladığı sıcak ve canlı renklerin ağırlıkta olduğu kıyafetlerle hayranlarının da beğenisini kazandı.
       Biletleri iki hafta önceden tükenen konsere, modacısı Kaprol'e hazırlattığı kıyafetlerle çıkan Nilüfer, şarkılarıyla büyülediği hayranlarından yeni imajıyla da tam not aldı.
       Beş bine yakın hayranının doldurduğu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserinde moda rüzgârı estiren sanatçı şunları söyledi:
       "Şimdiye kadar sahnede giydiğim kıyafetlerin tarzı belliydi. Modacıların her dediğini yapmaz, her kıyafete, zevkimi de yansıtırdım. Arzu Kaprol, genç ve zevkine çok güvendiğim bir modacı. Yeni kıyafetlerim tamamen onun eseri."

       Senfoni eşlik etti
       Kendi orkestrasının yanı sıra şef Fahrettin Kerimov yönetimindeki senfoni orkestrasının oluşturduğu 50 kişilik orkestra ile gerçekleştirilen konser, "Lawrence İn Arabia" adlı uvertürle açıldı. Sanatçı ilk olarak "Yemin Ettim" adlı parçasını seslendirdi. Şarkıcı, bu bölümde bir yıldır hazırlandığı yeni albümünden "Anlat Arkadaşım" adlı parçayı da seslendirdi. Konserin ikinci bölümü ise "Shindler's List" ile açıldı. Aranjeleri İlyas Mirzayev tarafından hazırlanan konser "Mavilim" ile sona erdi.