Cadde RENKLİ GECELER

RENKLİ GECELER

07.04.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

RENKLİ GECELER

RENKLİ GECELER


       Çırağan’da gözler onlardaydı
       7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in Çırağan’daki daveti, TBMM’deki kritik oylamayla rastlayınca, Ankara’dan katılan olmadı. Ama İstanbul sosyetesi Evren’i ihmal etmedi. Evren’in Marmaris’te yaptıracağı okula yardım için düzenlenen baloya Feryal Gülman, eşi Kemal Gülman, İstanbul dışında olduğu için yalnız katıldı. Çırağan’daki gecede, Esin Demirören ile Kenan Evren Vakfıönın İstanbul Şube Başkanı Tülay Özmen de, şıklıklarıyla dikkat çekti.

       Akılları gümüş tepside kaldı
       KANAL D’nin düzenlediği Türkiye Güzellik Yarışması, yine İstanbul sosyetenin ünlü isimlerini Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda buluşturdu. Yarışma öncesi düzenlenen kokteylde, işadamı Bülent Eczacıbaşı ile koyu bir sohbete dalan Zeynep - Metin Fadıllıoğlu çifti, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir müzayedede bir türlü alamadıkları gümüş tepsiden söz ettiler. Daha sonra konuyu yarışmaya getiren ünlüler, kimlerin dereceye girebileceği konusunda fikir yürüttüler.

       Cimbom sevgisi
       EROL Tezmen için varsa, yoksa Galatasaray. Geçtiğimiz günlerde bir davette eşi Tilda Tezmen’le görüntülediğimiz Erol Bey, kongre üyesi olduğu Galatasaray’ın başarılarıyla gurur duyuyor. Çift, Cimbom’un hiçbir maçını kaçırmıyor.




Yazarlar