Cadde Roma’da mutlu son

Roma’da mutlu son

03.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şükran Ovalı ve Caner Erkin çifti, dokuz aylık aşklarını nikah masasına taşıdı. İkili, İtalya’nın başkenti Roma’da gerçekleşen nikahtan sonra dostlarıyla yemek yedi

Roma’da mutlu son

Beşiktaş’ın milli futbolcusu Caner Erkin (28) dokuz aydır birlikte olduğu oyuncu Şükran Ovalı (31) ile dün evlendi. Çiftin yakın dostlarının katıldığı düğün İtalya’nın başkenti Roma’da gerçekleşti. Öğlen saatlerinde kıyılan nikahta futbolcunun şahidi, arkadaşı Celil Can Müftüoğlu, oyuncununki ise Gözde Seda Altuner ve Büşra Pekin oldu. Ovalı, Romona Keveza marka gelinlik giyerken, Erkin ise Fendi marka damatlık tercih etti. İtalya’da yılın ilk çifti olan sevgililer, dünyada tek olan beyaz renkli antika bir Rolls Royce arabayla Roma’yı turladı. Akşam saatlerinde ise ikili, dostlarıyla düğün yemeği yedi. Erkin, eşiyle araç içinde selfie yaptığı fotoğrafı sosyal medya hesabından “Dünyanın en mutlu erkeği benim” notuyla paylaştı.

Haberin Devamı

Geçen sene boşandı

Altı yıl evli kaldığı Asena Atalay’dan geçen sene ocak ayında boşanan Caner Erkin, Ovalı’yla aşkını Instagram sayfasında duyurmuştu. Nisan ayında sevgili olmaya başladığı oyuncuyla ağustos ayında ilk aşk fotoğrafını paylaşan milli futbolcu, “Sonunda sevdiğim, aşık olduğum kadınlayım. Bana inandığı için şanslıyım ve heyecanlıyım. Hayatımı onunla geçirmek istiyorum” yazmıştı.