Cadde Şafak Sezer: Hodri meydan

Şafak Sezer: Hodri meydan

01.11.2017 - 10:48 | Son Güncellenme:

Başrollerinde Şafak Sezer, Hakan Ural, Mehmet Esen, Elif Erol, Serkan Şengül, Turabi ve Volkan Başaran'ın yer aldığı ‘Ketenpere’ filminin çekimleri sona erdi. 'Kolpaçino' serisi kadrosunun tekrar bir araya geldiği filmin ilk teaser'ı yayınlandı.

Şafak Sezer: Hodri meydan

Senaryosunu Şafak Sezer’in yazdığı, yönetmenliğini Kamil Çetin’in üstlendiği 'Ketenpere' filminde, Şafak Sezer yeni bir karakterle izleyici karşısında olacak. 3 Kasım’da vizyona girecek olan filmin yapımcılığını İsmail Filiz ve Sefa Tiryaki üstleniyor.

Haberin Devamı

Dizilerde yer alan bir figüranın başından geçen talihsiz ve komik olaylar anlatıldığı 'Ketenpere' filminde, usta isimlerin yanı sıra Abidin Yerebakan, Orhan Aydın, Afrikalı Ali, Uğur Kalabaş, Ali Yerlikaya, Ümit Okur, Şenol İpek, Ömer Kurt ve Cenk Acarlar rol alıyor.

BOL KAHKAHALI YEMEK

Şafak Sezer, film ekibiyle önceki gece akşam yemeği yedi. Etiler'deki Sarıhan'da buluşan ekip, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Habercilere oyuncu arkadaşlarını tanıtan Şafak Sezer, esprileriyle geceye damgasını vurdu. Oyuncu arkadaşlarını tanıtmayı evlilik programı tarzında yapan Sezer, "Radyo yıllarında çok güzel insandı. 2017'de iki tane film çektik. Evli, iki tane çocuğu var. Maaşı da güzel ilgilenenlere duyurulur" diyerek, Afrikalı Ali'ye takıldı.

Haberin Devamı

Sezer, "Film setinde çok kavga ettik. Çok stresliydik. Birbirimizi öldürmekten korkuyorduk. İstanbul'da film çekmek artık çok zor" sözleriyle, çekimde yaşadıkları zorluklara vurgu yaptı.

Usta oyuncu, "Bu mazlum da güzel bir iş yaptı. Ben o konuda kendimi geri çekiyorum. Hodri meydan. Ülke genelinde turne olacak, benim yurtdışıyla aram yok. Yurtdışına karşıyım ama ülke içinde iddialıyım" ifadelerini kullandı.