Cadde 'Sahne için sabırsızız'

'Sahne için sabırsızız'

12.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

The Final Battle turnesi kapsamında ülkemize gelmeye hazırlanan Manowar, Türkiye’de sahne almak için sabırsızlandıklarını söyledi.

Sahne için sabırsızız

Eric Adams ve Joey DeMaio’dan oluşan, metal tarihinin en büyük gruplarından biri olan Manowar, 20 Temmuz gecesi KüçükÇiftlik Park’ta vereceği The Final Battle konseri öncesi, “Yepyeni devasa bir sahne prodüksiyonumuz olacak. Bunları Türk hayranlarımıza göstermek için sabırsızlanıyoruz. Türk Manowarrior’ların tutrkusu ve müziğimize olan aşkı efsanevi. Onlara minnettarız” dedi.

Grubun beyni Joey DeMaio, Vera Müzik ve Hammer Müzik organizasyonuyla gerçekleşecek konserin repertuvarlarıyla ilgili, “Hayranlarımıza favori parçalarımızı soruyoruz ve sonuçları az çok tahmin etsek de, sürprizlerle karşılaştığımız da oluyor” dedi.
Turnenin ismi nedeniyle grubun veda edeceği haberlerine açıklık getiren DeMaio, “Yazılıp çizilenlerin aksine asla emekli olacağımızı ya da müziğe bir son vereceğimizi duyurmadık. Sadece ara vermek istedik. Henüz çalmadığımız bir sürü yer var. Spoken adını verdiğimiz ve grubun tarihini anlatacağımız projemiz var. Ayrıca ben de bir metal opera üzerinde çalışıyorum. Şimdilik sahnede ve stüdyoda mükemmel zaman geçiriyoruz” şekline konuştu.