Cadde ŞANSLI EVLER ŞANLI HAYATLAR

ŞANSLI EVLER ŞANLI HAYATLAR

23.01.2015 - 21:20 | Son Güncellenme:

Üç yıl önce ‘Feng Shui ile Şanslı Evler Şanslı Hayatlar’ diye bir feng shui kitabı aldım. Pratik uygulamaları yaptım. Baktım işe yarıyor. Tesadüfse bilemem, neye inanırsan o!

ŞANSLI EVLER  ŞANLI HAYATLAR


Detaylı uygulama tek başına kolay değil. İşin içinde yönler var, hesaplamalar var... Çok zeka istiyor, bende o kadar yok! Bize ‘sosyal zeki’ diyorlar, teselli ikramiyesi gibi! Amortiden iyidir.
Kitabın yazarı Dilek Demirci’nin seminerlerine gitmeye başladım. Şu an evim feng shui kurallarına uygun. Çocuk odasının seçiminde, yatakların konumunda, televizyonların yerleştirilişinde; yön ve renkleri olabildiğince dikkate aldık.
Tabii evini feng shui’ye uygun döşeyip yan gelip yatamıyorsun.
Enerjiler, açılar, şanslı - şanssız alanlar yıldan yıla değişiyor. Aslında ay bazında bile değişiklikler söz konusu. Feng shui uzmanları, sosyal medya aracılığıyla takipçilerine periyodik bilgilendirme yapıyor.
Geçenlerde Demirci’nin ‘2015 keçi yılı neler getirecek?’ konulu bir seminerinden sizler için de notlar aldım.
1) Hepimizin birer Çin
burcu var. Öküz, manda, yılan gibi adı pek şık olmayan burçlar bunlar. Bu sene ‘inatçı keçiler’in yılı ama sanmayın ki, en şanslı burç onlar. Aksine şansları düşük. Bu yılın en ballısı atlar.
2) Ev ve ofislerde, kuzey bölgesi bu sene bolluk - bereket açısından çok güzel; günaybatıda ise aşk ve ilişkiler güçlü.
O yönlerde vakit geçirmek, o bölgelere hareketli su objesi, kırmızı, mor gibi renkler, televizyon gibi titreşimler yerleştirmek etkileri güçlendiriyor.
3) Batıda negatif, güneydoğuda da hastalık enerjisi var. Buralara tuzlu su, metal obje vs. koymak faydalı olur. Bu yönlerde kırmızı, mor gibi renkler kullanmamalıyız.
4) Bu yıl Türkiye için ekonomik açıdan daralma ve itiraflar yılıymış. Ne demek anlamadım pek, göreceğiz.
5) Dünyada deprem olasılıkları fazlaymış.
6) 2015 aynı zamanda tamamlanma yılıymış. Mesela aşkın yarım kaldığı ilişkilerde barışma ihtimalleri çokmuş. Magazinde de sık sık rastlayacakmışız barışmalara bu sene.

Haberin Devamı

Gülben Ergen: İnanç yönünün zenginliğiyle bilinen Gülben Ergen’in de evi feng shui kurallarına uygun döşenmiş.

Madonna: Uzakdoğu felsefelerine ilgisiyle tanınan Madonna, sıkı bir feng shui takipçisiymiş.

Donald Trump: Ünlü işadamı; evini, ofisini, otellerini, binalarının dış ve iç mimarisini feng shui’ye uygun inşa ettiği gibi, satın aldığı arsaların bile feng shui açısından şanslı olmasına dikkat ediyormuş.

Halef selef şıklığı

Critics’ Choice Film Ödülleri gecesinde Brad Pitt’in eski karısı Jennifer Aniston’la yeni eşi Angelina Jolie altı yıl aradan sonra ilk kez bir araya gelmiş. Ben altı yıldır karşılaşmamış olduklarına çok şaşırdım. Yazılanlara göre; organizasyon yetkilileri iki kadını birbirlerini göremeyecekleri yerlere oturtmuş. İki ünlü yıldızın da bu konuya konuşulduğu kadar takıldıklarını sanmam. Üstelik ikisi de ünlü, ikisi de güzel. Davete bambaşka tarzda kıyafetlerle katıldıklarına göre; tek ortak zevkleri Brad’miş meğer. Köprünün altından çok sular akmış, dünya değişiyor, onların duyguları mı değişmeyecek...

Haberin Devamı

ŞANSLI EVLER  ŞANLI HAYATLAR

Angelina Jolie davete Atelier Versace imzalı metalik saten bir tuvaletle katılarak her zamanki sade tarzını korudu.

ŞANSLI EVLER  ŞANLI HAYATLAR

Jennifer Aniston, tüm kadınların tuvalet tercih ettiği geceye; göğüs dekolteli bordo takım elbiseyle gelerek seksi- maskülen bir şıklıkla farkını ortaya koydu.