Cadde SANVERLER’İN GURUR GÜNÜ

SANVERLER’İN GURUR GÜNÜ

25.02.2015 - 19:10 | Son Güncellenme:

İşadamı Haluk Sanver ve eşi Ebru Sanver’in gelinleri Gülfem Sanver, Amerika’da siyaset iletişiminin Oscar’ı kabul edilen ‘Pollie Award’ı alan ilk Türk oldu.

SANVERLER’İN GURUR GÜNÜ

Şili Fahri konsolosu işadamı Haluk Sanver ve eşi Ebru Sanver’in mutluluklarına diyecek yok. Sanverler’in büyük oğlu Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof . Dr. Remzi Sanver, uzun yıllardır aynı üniversitede ekonomi fakültesinde dekan olarak görev yapan Prof. Dr. İpek Sanver’le mutlu bir evlilik sürdürüyor. Yine ailenin küçük oğlu yüksek mühendis Selim Sanver de doktor eşi Gülfem Sanver ve çocuklarıyla ailenin mutluluğuna mutluluk katıyor. Bunların dışında Sanver ailesini asıl sevindiren haber önceki gün geldi. Gülfem Sanver, belediye seçimlerinde etkili olan ‘2014 Sarıyer Kampanyası’ yla yurt dışından ödül aldı. Ailede bayram havası estiren bu ödül; Amerika’da siyaset iletişiminin Oscar’ı kabul edilen ‘Pollie Award’dı. Uzun yıllardır yaptığı çalışmalarla önemli bir akademik kariyer elde eden Gülfem Sanver, çok sayıda devlet adamının dereceye giremediği dünyaca ünlü bu etkinlikte, ödülü kazanan ilk Türk oldu. 19 Mart’ta Sacremento’daki ödül töreninde açıklanacak bu mutlu haber, hem Sanver ailesinde hem de cemiyet dünyasında büyük mutluluk yarattı.

Haberin Devamı

SANVERLER’İN GURUR GÜNÜ

Düşlerin rengi buluştu

Arbella Makarna’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ‘Engelsiz Yaşam’, ‘Renkler ve Makarna’ ve ‘Serbest’ kategorilerinde büyük ilgi gören fotoğraf yarışması sonuçlandı. 45 farklı ülkeden bin 135 amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısının katıldığı yarışmada, ödül alanların eserleri Fatih Fotoğraf Müzesi’nde sanatseverlerle buluştu. Arbella Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan’ın konuşmasıyla başlayan davet sonunda, ödül alanlara başarı belgeleri ve hediye verildi.

Arkadaşlarla kahve keyfi

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İzzet Garih’in eşi Roksi Garih, önceki gün Akmerkez’deydi. Önce mağazaları gezip alışveriş yapan Garih, daha sonra arkadaşlarıyla buluşup kahve içti.

Haberin Devamı

Ailece kutlama

Boylarını aşan iki evlatlarıyla mutlu bir hayat süren Germirli Group Başkanı Refik Germirli, yaşamını yurt dışında sürdüren oğulları Ali’nin işleri nedeniyle yılın büyük bir bölümünü Miami’de geçiriyor. Önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelmeye hazırlanan Germirli ailesi, babalarına sürpriz yapıp yeni yaşını kutlamayı ihmal etmedi.

Bebek yolda

Enerjiden kimyasal maddelere kadar pek çok alanda faaliyet gösteren Zülfikarlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü As Başkanı olan İsfendiyar Zülfikari ve eşi Deniz Zülfikari, ikinci kez anne ve baba olmaya hazırlanıyor. Bir erkek çocukları olan çift, mayıs ayının ortalarında dünyaya gelmesi beklenen bebeklerini
heyecanla bekliyor.