Cadde ‘Şarkıcı’ start aldı

‘Şarkıcı’ start aldı

04.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘Şarkıcı’ start aldı

‘Şarkıcı’ start aldı


Birsen Altuntaş


       ÜNLÜ popçu Yeşim Salkım, Berhan Şimşek, Kazım Akşar, Nurseli İdiz ve Faik Ergin’in rol aldığı “Şarkıcı" filminin çekimleri Ödemiş’te start aldı. Daha önce “Tersine Dünya", “Kuşatma Altında Aşk" gibi yankı uyandıran filmlere imza atan Ersin Pertan’ın yönettiği Şarkıcı, 1950’li yılların sonunda, kariyeri düşmüş bir şarkıcının, Anadolu turnesine çıkmasıyla yaşadığı trajik olayları konu alıyor.

       Ayna tutacak film
       Fosforlu Cevriye adlı televizyon filmindeki rol arkadaşları Faik Ergin ve Aysel Gürel ile ikinci kez kamera karşısına geçen Yeşim Salkım, “Tıpkı benim de yaşadığım gibi herkesin kariyerinde iniş çıkışlar vardır. Bu filmin yaşanan o dramatik duruma çok iyi ayna tutacağına inanıyorum. İki yıldır üzerinde çalışıyoruz bu projenin. Nihayet hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Film için 1950’li yılların kostümleri hazırlandı" dedi.
       Filmde köy ağası Berhan Şimşek’in metresini canlandıran Nurseli İdiz ise altı aydır birlikte olduğu tiyatrocu sevgilisi Kazım Akşar’la bir sinema filminde buluşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.