Cadde Şebnem Schaefer 'eski defterleri' açtı!

Şebnem Schaefer 'eski defterleri' açtı!

18.11.2016 - 10:59 | Son Güncellenme:

Şebnem Schaefer davetsiz olmasına rağmen, 10 yıl önce olaylı şekilde ayrıldığı sevgilisi Özcan Deniz'in galasına gitti. Ardından diğer eski aşkı Şenol İpek'in eşiyle katıldığı başka bir galada boy gösterdi.

Şebnem Schaefer eski defterleri açtı

Güneş'te yer alan habere göre yıllar önce mankenliği bırakarak Almanya'ya yerleşen Şebnem Schaefer yurda ses getiren bir dönüş yaptı.

Haberin Devamı

Yılllardır uzak kaldığı magazin dünyasında adeta 'bende varım' diyen Şebnem Schaefer, önceki gece davetli olmamasına rağmen Özcan Deniz'in yeni filminin galasına katıldı. Özcan Deniz'in yeni aşkı Afra Saraçoğlu karşısında Şebnem'i görünce son derece tedirgin oldu. Gergin geçen gecenin ardından bir sonraki gün de 'Adam mısın?' filminin galasında boy gösterdi. Kırmızı halı üzerinde soruları yanıtlayan Şebnem, dargın olduğu Özcan Deniz ile barışmak istediğini söyledi.

ŞENOL'UN EŞİ KORKU YAŞADI
Ünlü manken, “Aramızdaki dargınlık 10 sene önceydi, eski camlar bardak oldu. Ben artık kimseyle dargın olmak istemiyorum. Beni galaya Özcan davet etmedi bir arkadaşımın davetlisi olarak geldim” dedi. Özcan Deniz ile ilgili gelen ısrarlı sorulara daha fazla yanıt vermek istemediğini söyleyen oyuncu, salona giriş yaptı.

Haberin Devamı

Şebnem asıl sürprizi ise salonda yakaladı. Bir dönem fırtınalı aşk yaşadığı Şenol İpek de oradaydı.

Davete eşi ile gelen Şenol İpek hiç oralı olmayarak filmi izlemek için salona geçti. Fakat eşi bu durumdan son derece rahatsız oldu.