Sefa Karahasan

Sefa Karahasan

sefakarahasan@gmail.com

Tüm Yazıları

Kıbrıs’tan İstanbul’a her geldiğimde, yoğun iş temposundan kurtulmak için fırsat buldukça Kemer Country Club’a giderim. Hatta burada düzenlenen birçok düğün törenleri ve organizasyonlara katıldım. Kıbrıs’ın seçkin aileleri düğünlerini Kemer Country’de yaptı.

ALTERNATiFSiZ TEK ADRES: KEMER COUNTRY CLUB


Bünyesinde bulundurduğu golf, atlı spor, tenis, basketbol, wellness - fitness gibi birbirinden keyifli aktiviteler sunan kulüpte, misafirlerin ne kadar keyifli zaman geçirdiğine de bizzat şahit oldum. Fakat, bu kez Genel Müdür Blagoy Lerga’nın davetiyle gittiğim kulüpte, bambaşka bir deneyimle karşılaştım.
ALTERNATiFSiZ TEK ADRES: KEMER COUNTRY CLUB

Kısa bir süre önce açılan Kemer Country Otel’de konakladım. Hafta sonu otelin zevkle döşenmiş dekorasyonunu, konforunu, lezzetlerini ve ayrıcalıklarını sanırım ne kadar anlatsam yeterince tarif etmiş olamam.
Rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki, hafta sonu huzurlu bir ortam bulmak isteyenler için doğayla iç içe rengarenk ve keyfine doyumsuz bir otel olmuş. 35 özel odaya sahip otel, bireysel misafirlerinin dışında kurumsal misafirlerine de ev sahipliği yapıyor ve özel toplantı ile banket hizmeti sunuyor.
Otel, misafirlerine kaldıkları süre boyunca kulüp üyesi gibi tüm aktivitelerden yararlanma ayrıcalığı sağlıyor. Burada kaldığım sürede kendimi İstanbul’un kargaşasından uzak olmanın lüksüyle en huzurlu tatil beldelerinden birinde gibi hissettim.

Miniklere özel kurslar
ALTERNATiFSiZ TEK ADRES: KEMER COUNTRY CLUB

Haberin Devamı

İstanbul’da golf sahasına sahip tek kulüp olma özelliğini de taşıyan Kemer Country, yerli - yabancı birçok turnuva ile adından sıkça söz ettiriyor. Okulların kapanmasıyla yaz kursları da açılan kulüpte, çocukların yeteneklerine uygun sporlarla kendilerini nasıl geliştirdiklerini zevkle izledim.
İzlenimlerimden sonra değerli dostum Blagoy ile nazik ve kaliteli servis elamanlarının hizmet verdiği bir ortamda sohbetimizi yaptık.

Süresiz kaliteli hizmet
Uzun yıllardır burada çalışan Blagoy, “Bizler Kemer’de insanlara huzur veriyoruz” diyerek, şehir haline gelen Kemer Country Club’ın Demirören
Grubu’na geçtikten sonra yeniden nasıl doğduğundan ve nasıl baştan aşağı yenilendiğinden bahsetti.
Kulübü bir mutluluk merkezi olarak tanımlayan Genel Müdür Lerga, “Kaliteli hizmeti sunmak ve bunu sürdürmek zordur. Bizler bunu son derece deneyimli bir ekiple en iyi

ALTERNATiFSiZ TEK ADRES: KEMER COUNTRY CLUB
şekilde yapıyoruz” diyor ve zor olanı değil, kolay olanı yapmanın ‘zor olduğuna’ işaret ederek asıl önemli olanın kolay olanı sürdürmek ve yapmak olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

Doğayla iç içe
Aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de destek veren Kemer Country en önemlisi bir federe kulüp. Son olarak şunu da vurgulamak gerekirse; Kemer Country hayattan keyif alan kaliteli lezzetlere ve spora düşkün, doğayla iç içe olmak isteyenlerin alternatifsiz tek adresi.