Sefa Karahasan

Sefa Karahasan

sefakarahasan@gmail.com

Tüm Yazıları

Yozgatlı Cafer Lalek’e sosyal medyadan verdiği cevapla gündemi meşgul eden Snapchat fenomeni Amanda Cerny, Türkiye’den gördüğü ilginin tadını çıkarıyor. Önceki gün Milliyet’teki haberini Twitter’da paylaştım. Amanda, haberi kendi sayfasında paylaştıktan sonra binlerce beğeni almaya başladı. Sonra kendisiyle konuştum. Türk kamuoyunda ilgi görüyor olmasının çok heyecan verici olduğunu ifade etti. Bu nedenle, elinde Türk bayrağıyla pozlar verdiğini söyledi. Cafer Lalek’in bıyıklı fotoğrafları kendisini etkilemiş. Amanda, “Çok cool bıyıkları vardı. Bayıldım” diyor. Cafer’in profil fotoğraflarının kendisine çok tatlı geldiğini belirtti.

Haberin Devamı

Türkler’e minnettar

Amanda Cerny, Türkiye’de gördüğü ilgi karşısında çok mutlu... En kısa zamanda Türkiye’ye gelmek istiyor.

Cafer’in hesabının sahte çıkmasına tepki göstermiyor. Zaten Sahte Cafer’in ortaya çıkmasından sonra Amanda’nın paylaşımı da ilginç oldu; “Sahte kocam...” Buna rağmen Türklere karşı ilgisi bir kat daha artmış durumda. “Yakın zamanda gelmek istiyorum” diyor. Sosyal medyadaki paylaşımlarının, Türkiye’den çok beğeni aldığını da söylüyor. Burada en çok müzeleri merak ediyor ve gezmek istiyor. Hatta minnettar olduğunu söyleyebiliriz.

Yenge tişörtleri satışta

Bu arada Amanda ile Cafer arasındaki sosyal medya konuşmaları ‘yenge’ etiketleriyle de yayılmıştı. Ki ‘yenge’ tişörtleri ünlü sitelerde satışa çıktı. Tişörtlerin ön kısmında Amanda Cerny, arkasında da ‘Yenge’ yazıyor. Fiyatı ise 17 Euro, yani yaklaşık 60 TL. Ayrıca Türkiye bayraklı Amanda kupaları ise 16 Euro’ya satışta.

Amanda’yla bir kez daha ortaya çıktı ki, sosyal medyayı kullanırken etkinliğini çok hafife alıyoruz.

Sosyal medyayı ‘geyik muhabbetlerinin yapıldığı yer’ olarak görmemek çok zor olmasa gerek! Bunu yapmadığımız zaman, tişörtü satan değil, alan olmaya devam ederiz. Seçim sizin!..

DEMET HANIM’IN ELİNDEKİ BELGELER

Demet Şener’le İbrahim Kutluay’ın boşanma süreci gereksiz açıklamalara sahne oluyor. Demet Hanım’ın “Elimde belgeler var” yönündeki sözlerini yadırgadım. Bir anne olarak gündemde tartışılmanın kendisine keyif vermemesi gerekir. Belge varsa, mahkemeye sunulur ve biter. Bunu kamuoyuna açıklamak doğru değil. Çocukların İbrahim Bey’i ‘ihanet eden baba’, Demet Hanımı da ‘ihanete uğrayan anne’ olarak görmesi kimseye bir şey kazandırmaz. Keşke böyle bir açıklama yapmasaydı, avukatı da “Belge var” yönünde beyanat vermeseydi.

Haberin Devamı

BU REKLAMI SEVDİM

Şahan Gökbakar’ın Halkbank reklamını çok sevdim. Reklam her çıktığında en yüksek seste dinliyorum. Hem seslendirme hem de kurgu tam Türkiye’yi anlatıyor. Şahan Bey de her zamanki gibi muhteşem farklı karakterler ve tiplerle karşımıza çıkıyor. Bu arada komedyen ikinci kez baba oluyor. Şimdiden tebrik ediyorum.