Cadde SELÜLİTLE BAŞA ÇIKMANIN YOLLARI - BİR ÇARESİ BULUNUR

SELÜLİTLE BAŞA ÇIKMANIN YOLLARI - BİR ÇARESİ BULUNUR

26.06.2014 - 20:12 | Son Güncellenme:

Kışın geçmesiyle bir de bakarız ki, karın bölgemiz yağlanmış, bacaklarımız portakal kabuğu gibi... Karaları bağlamadan önce, selüliti önleyen ya da azaltan bu ürünlere göz atın

SELÜLİTLE BAŞA ÇIKMANIN YOLLARI - BİR ÇARESİ BULUNUR

İNATÇI SELÜLİTE KARŞI ETKİLİ

Haberin Devamı

Elancyl Cellu Slim, vücudun doğal incelme bioritmine uygun olarak, sabahları yağ yakmaya, geceleri ise yağ depolanmasını azaltmaya yardımcı oluyor. Yenilenen formülü ile en inatçı selülitlere karşı bile etkili iyileşme sağlıyor.

KİLO VERMEK
DAHA KOLAY

Zade Vital doğal besin destek serisi, kadınlara özel zayıflama ve selülit tedavisine destek için bitkisel yolları öneriyor. Aspir Yağı, vücuttaki yağ dengesini düzenlerken kilo vermeye yardımcı oluyor. Selülit tedavisine destek olarak kullanılan defne tohumu yağı ise güçlü antioksidan özellikleri sayesinde vücutta bulunan serbest radikalleri temizliyor.

SPOR YAPAMAMA
DERDİNE SON!

Fit in time, bilimsel araştırmalarla da etkisi kanıtlanan sistemiyle, fitness salonlarında normalde 6 saatte yapılabilen egzersizi sadece 25 dakikada gerçekleştiriyor. Uzman eğitmenler eşliğinde birebir olarak yapılan; tüm kaslarınızın çalıştığı, yorucu fakat zevkli ve eğlenceli bir egzersiz sistemi ile kısa sürede hem gözle görülür, hem de ölçümlenebilir sonuçlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

BEDENİNİZLE BARIŞIN

Özel bir deniz yosunundan elde edilen ve özellikle doğal selülit kremleri ile dikkat çeken Guam bakım ürünleri, kışın ağırlık-larını üzerinizden atmanıza yardımcı. Guam kadınlar için yosun çamurları, selülit ürünleri, çatlak kremleri, vücut sıkılaştırıcı gece ve gündüz kremleri ve erkekler için de vücut inceltici yosun çamurları, yosun çamuru özlü saç bakım ürünleri sunuyor.

YAZA SIKI GiRiN

Lierac’ın sıkılaşmaya yardımcı olan çok amaçlı vücut losyonu Body-SlimTriple Action Concentrate, selülite karşı savaşıyor. Ürün, içerdiği yüzde 10 aktif kafein ve drenaj güçlendirici mürver özü saye-sinde 'yağ depolama' hücrelerini 'yağ yakma' hücrelerine dönüştürüyor. Bu özelliğiyle bacak ve basen bölgesinde incelmeye ve daha sıkı bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor.

YÜKSEK PERFORMANS

Mama Mio, yüksek performanslı selülit bakımı, sıkılaştırıcı ve yenileyici ürünleri ile cildin gücünü ve esnekliğini arttırırken sorunlu bölgelere odaklanan özel bakım ürünleri ile de etkili çözümler öneriyor.

Yazarlar