Cadde ‘Seni ve beni kırarlar’

‘Seni ve beni kırarlar’

26.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Komedyen Cem Yılmaz hakkında yazı yazan Murat Menteş’e twitter’dan cevap verdi. Yılmaz, ‘Yangında ilk kırılacak cam kapak gibiyiz. Seni ve beni kırarlar’ dedi

‘Seni ve beni kırarlar’

Cem Yılmaz, Yeni Şafak’taki köşesinde kendisi hakkında yazı yazan Murat Menteş’e twitter hesabından teşekkür etti. 2009 yılında Yılmaz’la röportaj yaptığını ve “Dindar-laik, Türk-Kürt, Alevi-Sünni, başörtülü-başı açık, sağcı-solcu gibi ayrımlar hakkında ne düşünüyorsunuz?’ sorusuna verdiği ‘Benim gösterimi izlemeye gelip ön sırada yan yana oturanları saydınız şimdi’ cevabına imrendiğini yazan Menteş sözlerine şöyle devam etti:

‘Birlikte neşelenmek’
“Tüm topluma hitap etmenin, hep birlikte neşelenip gülmenin yolunu keşfetmişti. Dışlayarak, ayrıştırarak, bölerek, vatana millete bir hayrımız dokunabileceğine inanmıyorum.” Gezi eylemleri sırasında yaşananlara da değinen Menteş, “Sanırım, Cem Yılmaz’ın sanatta uyguladığı sihirli formülü, politika alanında üretemeyişimizden kaynaklanıyor” diyerek Yılmaz’a övgüler yağdırdı. Bunun üzerine Cem Yılmaz twitter’dan “Sevgili Murat Menteş senin benim gibi ‘işsizlerin’ hali, yangında ilk kırılacak cam kapak gibidir. Önce seni beni kırarlar...iyilik için... Yazındaki vurgular için teşekkür ediyorum” notunu paylaştı.