Cadde Seren Serengil'in sağlık durumu! Sevgilisi Mustafa Rahman Tohma açıkladı

Seren Serengil'in sağlık durumu! Sevgilisi Mustafa Rahman Tohma açıkladı

17.12.2021 - 17:48 | Son Güncellenme:

Kilo vermek isterken sağlığını kaybeden ve Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil, bugün ameliyat oldu. Sevgilisinin ameliyata girmeden önceki fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Mustafa Rahman Tohma, 50 yaşındaki sunucunun sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Seren Serengilin sağlık durumu Sevgilisi Mustafa Rahman Tohma açıkladı

Bir süredir Dumping Sendromu ile mücadele eden Seren Serengil, bu sabah ameliyat masasına yattı. Geçirdiği mide küçültme operasyonundan sonra zor günler yaşayan Serengil, 43.5 kiloya kadar düşmüş, organları iflas etme noktasına gelmişti.

Haberin Devamı

SEVGİLİSİ SONDURUMUNU AÇIKLADI
Mustafa Rahman Tohma, Seren Serengil'in ameliyatının iyi geçtiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tohma, sevgilisinin son durumu hakkında, "Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun, ameliyatımız çok güzel geçti" ifadelerini kullandı.

"DUALARINIZ BİZİMLE OLSUN"
Bir süredir serumla beslenen ünlü sunucunun operasyon öncesi son fotoğrafını sevgilisi Mustafa Tohma paylaştı. Tohma, Instagram gönderisine, "Dualarınız bizimle olsun. İyi olacaksın hayatım" notunu düştü.

Seren Serengilin sağlık durumu Sevgilisi Mustafa Rahman Tohma açıkladı

"ÇOK KORKUYORUM"
Öte yandan Seren Serengil geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ameliyatın risklerini anlatmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:
"Erken ameliyat kararı alındı. Bir buçuk ay damardan beslenecektim ama ilerleme olmadığı için beklemek doğru değilmiş. Zor bir ameliyat olacağını söylediler. Çok korkuyorum, vücut kaldıramayabilirmiş... 'ameliyat masasında kalabilirsin' dediler. Her şey kötü de gidebilir. Kan organlara gitmiyor. Bu duruma herkes çok üzülüyor, bir an önce bitsin sürekli hastalıkla gündeme gelmek de istemiyorum."