Cadde Seren Serengil Elazığ'a gidiyor!

Seren Serengil Elazığ'a gidiyor!

26.01.2020 - 16:13 | Son Güncellenme:

Elazığ'da yaşanan 6.8'lik deprem sonrası tüm Türkiye bölge için seferber oldu. Herkes depremzedeler için elinden geleni yapmaya çalışırken ünlü isimler de desteklerini esirgemiyor. İşte bu isimlerden biri olan Seren Serengil de Instagram hesabından Youtube'da birlikte program yaptığı partneri Dr. Ali Şahan ile Elazığ'a gideceğini duyurdu.

Seren Serengil Elazığa gidiyor

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Seren Serengil, depremin ardından üzüntüsünü duyuran bir paylaşım yapmıştı. Dün gece de takipçileriyle Elazığ'a gideceğini paylaşan şarkıcı, deprem bölgesine gitmesindeki amacını açıkladı.

Haberin Devamı

Youtube'da 'İyileşiyorum' adında bir program yaptığı partneri Dr. Ali Şahan ile Elazığ'a gideceğini duyuran Serengil, paylaşımında şöyle dedi:

"Deprem sonrası evleri yıkılan ailelerin doğal ihtiyaçlarını karşılamak için, Seren Serengil ve Dr. Ali Şahan; valiliğin belirlediği iki aileye Elazığ'a giderek 'İyileşiyorum' programı adına 15 bin TL'lik yardımda bulunulacaktır. Ayrıca sokak hayvanları için de 500 kg mama yardımı da yapılacaktır.

Seren Serengil Elazığa gidiyor