Cadde Serkan Kaya: Ben Müslüm babacıydım

Serkan Kaya: Ben Müslüm babacıydım

09.07.2016 - 12:35 | Son Güncellenme:

İzmir'in Menderes ilçesinde bir otelde sahne alan Serkan Kaya, seslendirdiği Müslüm Gürses şarkılarından sonra gazetecilerin 'Müslüm Gürses hayranı mıydınız?' sorusuna, “Eskiden Orhancılar, Müslümcüler, Ferdiciler diye üçe ayrılırdı. Ben de Müslüm babacıydım” yanıtını verdi.

Serkan Kaya: Ben Müslüm babacıydım

Arabesk müziğinin sevilen sesi Serkan Kaya, Özdere'de hayranlarıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Sunis Efes Royal Palace'da sahne alan ünlü şarkıcı, alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Kaya, konserine tüm Türkiye'nin gönlüne taht kuran 'Mesele' adlı parçasıyla başladı. Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalan Kaya, özel olarak hazırladığı repertuvarı ile Türkiye'nin birçok ilinden gelen hayranlarına deli dolu bir gece yaşattı. Bin kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde usta sanatçı gösterdiği performansla alkış yağmuruna tutuldu. Kaya, ayrıca Arabesk müziğinin efsanesi olan Müslüm Gürses'in 'Hangimiz Sevmedik' adlı parçasını hayranları için seslendirdi.

Konser sonrası açıklamalarda bulunan Serkan Kaya, hayranlarına müjdeyi verdi. Yoğun çalıştığını ifade eden Serkan Kaya, “Ya biz bayram tatili yapamıyoruz haliyle, işte işlere devam ediyoruz. Ama fırsat bulduğumuzda önümüzdeki haftalarda inşallah üç - beş gün kendime zaman ayırmam lazım, çünkü yeni albüm hazırlıklarımız var. Eylül ayında yeni albümümü çıkartacağım. Albümdeki çoğu şarkılar, kendi şarkılarım ama bir Sezen Aksu şarkısı var, bakalım diğerleri sürpriz söylemeyelim şimdi” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"İÇİMDE BİR ÜZÜNTÜ"

Sahnede Müslüm Gürses'in birkaç parçasını seslendiren Kaya, gazetecilerin 'Müslüm Gürses hayranı mıydınız?' sorusu üzerine, "Eskiden Orhancılar, Müslümcüler, Ferdiciler diye üçe ayrılırdı. Ben Müslüm babacıydım, Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun. Hiç bir araya gelemedik, kısmet olmadı. Nasip olmadı. O bir üzüntüdür benim için zaten. Ama mesela Orhan babayla dostluğumuz, ağabeyliğimiz ve kardeşliğimiz çok büyük bir derecede büyüdü" dedi.

SERKAN KAYA'YA ANLAMLI HEDİYE

Serkan Kaya kuliste soruları yanıtlarken, İzmir magazin basını adına Elka Ajans'ın sahibi Kaan Şeker, Serkan Kaya'ya Müslüm Gürses'in 1986 yılında çıkardığı 'YIKILA YIKILA' albümünün plağını hediye etti. Çok mutlu olduğunu belirten Serkan Kaya, “Müslüm babanın tüm albümleri, kasetleri... Sivas'taki evimde mevcut, bir kutunun içerisinde baştan sona bütün albümler vardır. Ama ilk defa bir plağı olmuş oldu. Bende zaten eve plak çalar alacaktım bugünlerde” diye konuştu.