Cadde Sıla kapalı gişe!

Sıla kapalı gişe!

15.11.2017 - 07:40 | Son Güncellenme:

Pop müziğin sevilen sanatçısı Sıla, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği, kariyerinin 10'uncu yılına özel projesi 'ON’dan Kalan' konser serisinin dördüncüsünü önceki akşam gerçekleştirdi.

Sıla kapalı gişe

Hayranlarının salonu hınca hınç doldurduğu TİM Show Center’da sevenleri Sıla’yı yalnız bırakmadı. 23 Ekim'de 'ON'dan Kalan' konserlerinin ilkiyle sanat hayatının 10'uncu yılını kutlamaya başlayan Sıla, seslendirdiği parçalarla hayranlarına tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti.

Haberin Devamı

Dinleyenleri mest etti
Sahneye Levon Kordonciyan ve Temperley London imzalı iki farklı kıyafetle çıkan sanatçı, "ON’dan Kalan' şarkıları 10'uncu yılımıza özel bir konsept olarak oluşturduk. İlişkileri altı kategoriye ayırdık. Konseptimizde bekâr şarkılar, akabinde platonik şarkılar, kavuştular şarkıları, daraldılar, ayrıldılar ve partili goy goy şarkılar var" sözleri ile konserine başladı. Enerjisi ve performansı ile göz dolduran Sıla, konserin kavuştular bölümü için sadece bir şarkı bulabildiklerini dile getirdi. Sıla, "Bu durum bize mutluluğun yazılan değil, yaşanan bir şey olduğunu kanıtladı" diye konuştu.

Ünlülerden yoğun ilgi
Seyirciler ile zaman zaman esprili diyaloglar kuran Sıla, konserin son bölümünde ise adeta şov yaptı. Yaklaşık üç saat kaldığı Tim Show Center sahnesine 'Afitap' ile veda eden Sıla, "Bir sonraki hafta yeniden görüşmek dileğiyle" sözleri ile konserini tamamladı. Sanatçıyı izlemeye gelenler arasında; Saadet Işıl Aksoy, Şenay Akay, Elif Güvendik, Reyhan Karaca, Çelik, Neslihan Yargıcı, Seray Sever, Lider Şahin, Hayrettin Onur Karaoğuz, Zeynep Üstünel ve kızı Mina Üstünel ve Murat-Gülay Afşar gibi ünlü simalar da yer aldı. Gazetecilere tek başına poz veren Hayrettin Karaoğuz, daha sonra kız arkadaşıyla aynı kareye girmekten kurtulamadı. Ayrıca doğum gününü kutlayan Banu Noyan da ünlü sanatçının özel davetlisi olarak geldiği konserde, locada yeni yaşını dostları ile birlikte kutladı. Gecede aynı zamanda kitap satışı için birde stand açıldı. MESUT YILMAZ