Cadde Sıla ve Ahmet Kural'ın o fotoğrafına yorum: Siz zor unutursunuz birbirinizi

Sıla ve Ahmet Kural'ın o fotoğrafına yorum: Siz zor unutursunuz birbirinizi

08.03.2019 - 11:42 | Son Güncellenme:

Ahmet Kural ve Sıla davasının ilk duruşması dün görüldü. Sıla ve Ahmet Kural'ın mahkeme kapısında beklediği anlarda çekilen bir kare dikkatleri çekti. Davranış Bilimleri Uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak ise birbirlerinden şikayetçi olan Sıla ile Ahmet Kural'ın göz göze geldiği o anı yorumladı.

Sıla ve Ahmet Kuralın o fotoğrafına yorum: Siz zor unutursunuz birbirinizi

Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak, Sıla ile Ahmet Kural'ın mahkeme sırası beklerken göz göze geldiği o anı sosyal medya hesabından yorumladı. Kapışmak, ünlü isimlerin birbirlerine hâlâ aşık olduğunu iddia etti.

Haberin Devamı

"SİZ HÂLÂ SEVİYORSUNUZ BİRBİRİNİZİ"
Aşkım Kapışmak Instagram hesabından o fotoğrafı yorumlayarak, "Siz hala seviyorsunuz birbirinizi! Ahmet'in emin misin bakışı, Sıla'nın görmezden geliyorum seni diyen gözleri. Evet, yarım kaldınız, öfkelisiniz, kızgınsınız ama ikiniz de sakin aşkların aşıkla maşuğu olamazsınız. Sertsiniz, adrenalin seviyorsunuz. Isırarak sevmek gibi, sımsıkı sarılmak gibisiniz. Sıla'nın güçlü durmasını destekliyorum ama gözlerinde unutamamış bir kadın var. Ahmet in gözlerini dikerek bakması, gözlerimin içine bak çığlığı! Siz zor unutursunuz birbirinizi" ifadelerini kullandı.