Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Habertürk’te Elif Şafak, Serfiraz Ergun’un ‘Aktüalite’ programında söyledi: “360 derece demokrat olmak lazım.” Baş döner, ayakta durulmaz sonra!

‘Ulusa sesleniş gibi oldu’

‘’Evin erkek bireyleri olarak yorumlarınızı takip ediyoruz” diye izleyiciden gelen mesaj Aslı Şafak’ı Bloomberg’te coşturdu. “Biz, evin kadınlarını da istiyoruz. FED’den, İtalya’daki bankalardan, Moody’s’den anlayan kadınlar istiyoruz. Seviyoruz kadınları” dedi ve ekledi: “Ulusa sesleniş gibi oldu biraz.”

Öyle bile olmuyor!

“Diziler ile sinema, yönetmen, yazarın ve montajın eseridir. Biraz kabiliyeti olan oyunculuk yapabilir.” Kanal 24’teki ‘Bayram Sohbeti’nde Murat Serezli’nin yorumu. Valla Murat Bey tüm bunlara rağmen olamıyorlar! Galiba bir de buna ‘iyi pazarlamayı’ da eklemek lazım.

Bir ay önce yarışma oldu

“15 yaşında kızın altın aldığını söylüyoruz. Haziran ayının ortasında yapılan bir şampiyona bu. Ve 8 Temmuz’da öğreniyoruz bunu.” Gazeteci Kenan Başaran CNN Türk’te Nevşin Mengü’ye söyledi. Ayşe Begüm Onbaşı’nın altın madalyası söz konusu olan. Olsun, şampiyon olmuş ya!

Haberin Devamı

Borsa muhteşem ülke muhteşem

Beş ayda en çok getiri sağlayan ülke borsalarının başında Peru’nun Lima Borsa’sı geliyormuş. “Başkanlık seçiminde yolsuzluk ve insan hakları ihlaliyle anılan eski devlet
başkanı Fuji Moro’nun kızı Keiko Moro’nun seçimleri kaybetme beklentisiyle hızla yükseldi” yorumu yapıldı A Haber’de... Borsa muhteşem, ülke de muhteşem!

Emniyetli maç

NTV Spor’da Güntekin Onay’dan Fransa - Portekiz maçına yorum: “İki takımda emniyetli oynayacak.” Euro 2016’yı emniyetli bir final bekliyor yani.

Sevmeye devam edin

Kanal 24’te bir haber, “Vatandaş Orhangazi’yi çok sevdi. Beş günde 400 bin 523 araç geçti.” Sevmeye devam edin. Yoksa köprü parası bizden çıkacak!

Patlamaya 13 saniye

Fransız France 2 kanalının anchorman’i David Pujadas, Bağdat’ta 213 kişinin öldüğü patlama haberini (4 Temmuz) 13 saniye verince eleştirildi. Aynı spiker Orlando saldırısına 14 dakika ayırmış!