Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Halk TV’de ‘Halk Arenası’nda Müjdat Gezen, “Seni yormayacak ve istediğin bir oyun yazacağım. Sen bana, ‘Sezona beraber bir tiyatro yapacağız’ de” şeklinde konuştu. Akpınar, “Ömrümü uzatırsın” karşılığını verdi. Ne diyelim, hoş geldin üstat.

‘80 DOĞUMLU ÜÇ GENÇ OYUNCU'!
A2 kanalında, Türkiye Kupası maçı Galatasaray-Keçiörengücü arasında oynanıyor. Yorumcu Levent Tüzemen, “Bugün Galatasaray, 80 doğumlu üç genci oynatacak” dedi. Kaynadı, gitti...

Kadın kafana kakar!
‘Yasak Elma’da Ender, Alihan’a, “Sana bir arkadaş tavsiyesi vereyim” dedi. “Bir kadına kahven acı olmuş dersin. 40 yıl sonra gelir, kafana kakar.” Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır, sözünün kadın hali mi bu cümle?

Haberin Devamı

‘MUHAFIZ’ NEYİ ÖĞRETTİ?
‘Hakan: Muhafız’ı, ev ahalisiyle izliyoruz. Aman aman değil ama sürüklüyor. Yapımda, söylenilenlerin çoğu anlaşılmıyor. Seslendirme mi, artikülasyon sorunu mu?

Ay Yapım müzikleri
‘Şahin Tepesi’, ‘Çarpışma’ ve ‘Çukur’un müziklerinin ortak özellikleri, yüksek tonda ve kalabalık olması. ‘Şahin Tepesi’nin son bölümünde ev ahalisinin “Bırak oynuyorlar, araya girme” dedikleri çok sahne oldu. Müzisyeni de yoran bir durum.