Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Dış ses: “Çıplaklar kampında bir tek sen çıplaksın herkes giyinik.” Tolga Çevik: “Şanslılar ne diyeyim.” Dış ses: “Ne açıdan?” Tolga Çevik: “Şimdi gönyeyle konuşmam gerekir!” Seyirci sahnede, rol icabı şöyle söylemesi isteniyor: “Şurama reçel damladı, bakar mısın ben yalayamıyorum da...” Dış ses: “3-2-1 atla.” Tolga Çevik: “Arkadan atlama diyorlar”. Dış ses: “Kim diyor?” Tolga Çevik: “Beni seven dostlarım.”

Eh göbek varmış

‘Arkadaşım Hoşgeldin’de  lastikli cümleler

Star TV’nin yeni dizisi: ‘Gönül İşleri...’ Sinem Kobal’ın bu sahnesi bazı gerçekleri ortaya koymuş... Göbek varmış. Bu kadar iddialı kıyafet giyince göbeğe katlanmak mecburiyet oluyor. Hayır bana fark etmez ama magazin dünyamıza güzel bir malzeme. Göbek var mı, yok mu konuşurlar artık.

Haberin Devamı

Hamd olsun paralelden kurtulduk

HSYK seçimleri sonrası Mehmet Metiner, A Haber’e konuştu: “Hakim ve savcılarımızı kutluyorum. Paralel vesayetin son kalesini de kendi hür iradeleriyle paramparça ettiler... Bugünleri de gösterdiği için Rabbimize hamd ediyorum.” Adalet mülkün temeli!

Benim programım birinci

Geçen pazartesi Cüneyt Özdemir söyledi: “Prime-time’da en çok seyredilen program” diye. “Ben birinciyim bana ne...”

Lig TV’nin Başakşehir sevgisi

Lig TV paralı... Hazırlık maçlarını yayınlamaz. Bir takım için istisna var: Başakşehirspor... Panathinaikos ile yaptığı hazırlık maçı Lig TV’deydi. Daha önce de Konyaspor’la yaptığı maç yayınlanmıştı, enteresan geldi.

Karşıt görüşlü çıkmazı

“Karşıt görüşlü vatandaşlarla eylemciler meydanlarda çatıştı.” S Haber’den bir haber. Vatandaşlar ve karşıt görüşlü eylemciler var. Yani üçü birbiriyle çatışıyor.

Bunun tazesini nerede bulacağız?

“Arda’nın Mutfağı”nda (TV8) tarif içinden bir malzeme: “Taze zencefil. Sordum bu işlerden anlayanlara: “Bulursan bana da getir” dediler.

TRT’ye genel müdür olacağım

Koca bir liste yayınlandı başvuruda bulunanların. Ziraat Bankası Hafik Şubesi Müdürü ve de Çorlu Aile Mahkemesi’nde stajyer arkadaşımız dikkatimi çekti. Haklılar son müdür PTT genel müdürüydü.