Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Televizyon bizde eşittir dizi olarak algılanır oldu. Dizilerin dışında da bir ekran var. Buyurun notlarımla bir gezintiye...

TRT PAYI DÜŞTÜ Her yıl TRT’nin elektrikten aldığı pay konuşulur. 2015’te “Yeter bu kadar tırtıkladığın” diyerek pay yüzde 15 ila 20 arasında düşürülmüş...

SEN DE Mi ATV? Emine Şenlikoğlu’nun bir misafirlikte gözüne ‘Kara Para Aşk’ dizisi takılmış. “Nikahsız yaşamaya alışın nikahsız da her halt yenir alıştırması yapanlara neden karışan yok?” diye tweet atmış. “ATV, sen de Kanal D’yi geçtin” diye sitemde bulunmuş! Emine Hanım, siz hiç izlemeyin bence.

Haberin Devamı

EN ÇOK REKLAMA O ÇIKTI Burcu Esmersoy’un çıkmadığı reklam kalmamış. Ekranda görmediğimiz zaman “Nerede Burcu?” diye sorar olduk. 6 ayda 1 milyon 650 bin TL kazanmış.

MiNi GiYDi REYTiNG FIRLADI ‘Maral’ dizisinin 10’uncu bölümünde Hazal Kaya’ mini etek giyince dizinin ‘reyting’lerde üçüncü sıraya oturduğu yazıldı. Bu arada dizi final yaptı hatırlatayım!

DiLiMDE TÜY BiTTi Uğur Dündar; “Artık ben bu ses sorunundan çok sıkıldım. Her programda aynı sorun. Dilimde, damağımda tüy bitti” diyerek ‘Halk Arenası’nın Çanakkale yayınını kesti.

BEREN SAAT MiTiNGi Beren Saat’in rol aldığı televizyon dizisi ‘Aşk - ı Memnu’nun çekimlerinin yapıldığı Vehbi Koç Yalısı (Ziyagil Köşkü) önünde eylem düzenlendi. Sosyal medya hesaplarında eylem, “Beren Saat’e inat teröre hayır mitingi” şeklinde duyuruldu. Yılın mitingiydi!

ÇEKiMLERi DURDURDULAR Validebağ gönüllüleri, ATV’de yayınlanan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin, çekimler için gerekli izinleri almadığını dile getirerek, köşkün kapısına dayandı, dizinin çekimini durdurdu.

iLGiNÇ FiNAL 2015, ilginç bir program finaline sahne oldu. Yılların ‘Deşifre’ programı bitti. Mehmet Ali Önel noktayı şöyle koydu: “Cesaretle mesleğimi yerine getirdim ama gelmiş olduğumuz noktada vermiş olduğum mücadelenin anlamsız olduğunu gördüm ve ben bu mücadeleden çekiliyorum.” Öyle hemen pes etmek olur mu?

BAHÇELİ KIZDI Osmaniye’deki seçim mitinginde Bahçeli, “Kaldırın şu TRT
mikrofonunu” diye bağırdı!

Haberin Devamı

BOTOKS YAPMAYACAK Hülya Avşar’ın, Safiye Sultan’ı oynayacağı 1.5 yıl boyunca yüzüne herhangi bir operasyon yaptırmayacağı açıklandı!

TROLCÜ DAMAT ADAYI Yılın flaşı bence Korcan Cinemre’ydi. Zuhal Topal’ın programını trolledi. Birçok programa katıldığı öğrenildi. “Sihirli kutuyla kafa böyle bulunur” dedi.

DAYAKÇI OYUNCU Saruhan Hünel, sevgilisine şiddet uyguladığı yönünde iddialarla bu yıla damga vurdu.“Bu bana karşı yapılmış bir darbe girişimidir” dedi.