Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Kış Güneşi’ de final yaptı. Dizi başladığında; “Endemol şirketinin üç dizisi farklı üç

BİTECEĞİ BELLİYDİ
kanalda. (...) ‘Kış Güneşi’ dizilerin en çok izlendiği üç kanaldan birinde olsaydı ilk beşe gireceğini tahmin etmiyorum ama böyle 20’nci sıralarda olmazdı’’ diye yazmışım. Fakat baktım dizi 47’nci sıraya kadar inmiş. Olabilir, hakkı yenmiş birçok dizi var. Ama ‘Kış Güneşi’nde cezbeden, fark yaratan bir durum olmadı. Şükrü Özyıldız biraz daha tecrübe kattı oyunculuğuna...

Haberin Devamı

PARÇALAMADAN SEZON BİTTİ

‘Paramparça’ öyle ağdalı bir sezon finali yapmadı. Önümüzdeki sezonun uğraştıracak konu başlıklarını verdi ve “Hadi şimdilik eyvallah” dedi. Psikiyatr Ayşe zaten ölecekti. Anlaşma bu sezon sonuna kadardı. Bir sezon daha gidebilirmiş. Karakter yeni yeni oturmuştu ve olayların sonucu boşluğu dolduracak kıvama gelmişti.

UZUN BİR ARADAN SONRA

En son ‘Sevdaluk’ dizisinde oynadı Erdal Özyağcılar. Uzun bir aradan sonra Show TV’de MF Yapım işi olarak ‘Gülümse Yeter’de karşımızda. Aslında o her akşam karşımızda. Banka reklamında, Beyaz ile 2009 yılından bu yana hem de... Bakalım bu ‘bilinirlik’ dizide nasıl bir karşılık alacak? Ekipte Erhan Sezer (‘Hayat Mucizelere Gebe’de Suat rolüyle sevmiştim), ‘Güllerin Savaşı’ndan Uğur Kurul ve ‘İlişki Durumu Karışık’ta iyi iş çıkaran Pamir Pekin var. ‘Vine şöhreti’ Aslı Bekiroğlu ile 2015 Best Model Yılmaz Kunt kardeşimiz başrollerde anladığım. Bakalım nasıl bir harman çıkacak ortaya?

GÖKDELENİN ÜSTÜNE BOSTAN!

Kanal D Ana Haber Bülteni’nde ‘Alabatros Parkı imara açıldı’ haberinin ardından bir başlık ‘Aşağıda yer kalmadı bostanlar çatıya’. Serdar Cebe aldı sazı eline: “Sayın seyirciler, parkların ve tarlaların yerine koca koca binalar dikiliyor, ekilecek alanlar da azalıyor. Taa Afrika’dan arazi kiralayacağız. Aşağıda yer kalmayınca çareyi yukarıda arıyor bizimkiler. Gökdelenin üstüne bostanlık kurmak gelmiş birilerinin aklına.” Ve 23 katlı gökdelenin çatı katı sebze meyve, çeşit çeşit çiçeklerden meydana gelen ekili alan. Müdür Bey “ofis kulelerimiz var. Amaç bu kadar beton bina arasında olan insanların biraz doğayla daha barışık olması” demez mi? Bir de tonla para harcanmış! Parkı yıkıp, gökdelen dikip sonra üstüne bahçe yerleştirmek! Ağaçları kesip sonra fidan dikmek gibi. İstanbul’un yeni modası ‘bostanlı piknik alanlı gökdelenler’ olacaktır.

Haberin Devamı

BİTECEĞİ BELLİYDİ