Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

FOX, bu yıl en çok konuşulan dizilerinden biri olmaya aday ‘Bizim Hikaye’yi (‘Shameless’in yerli versiyonu) ne zaman ekrana getirecek? İlk ağızdan gelen bilgi, “Eylül ayının başında” oldu. Çekimler bütün hızıyla devam ediyor. FOX’ta bir proje
daha merakla bekleniyor olacak; Japon dizisi ‘Woman’ uyarlaması, ‘Kadın’. Ekip de yavaş yavaş şekilleniyor.

Bennu Yıldırımlar geliyor

Başrol için Beren Saat’in adı geçmişti ama anlaşma sağlanamadı. Özge Özpirinçci ‘Kadın’ dizisinde başrolü kaptı. Diğer rolleri de yavaş yavaş belli oluyor. Yapım kısaca, hayatta iki çocuğuyla yalnız kalan bir kadının hikayesini anlatıyor. Özge Özpirinçci’nin annesi rolünde Bennu Yıldırımlar’la anlaşma sağlandı. Dizinin eylülün son haftası ekrana gelmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

HANİ NEREDE RAKİP TAKIM KADROSU?

TRT Spor’, Başakşehir-Club Brugge maçının takım kadrolarını öğrenmiş, maç öncesi açıklıyor. Başakşehir’in saha dizilişi hazır. Oyuncuların saha içinde pozisyonlarını gösteren grafik ekrana geldi. Sunucu Veli Yiğit, “Peki Club Brugge’ün 11’i var mı elimizde?” diye sordu. Bir sessizlik.... “Yok mu? Tamam ben o zaman sözlü olarak söyleyeyim”(!) Bu durum Belçika’nın spor kanalında olsaydı mesela?

SORUYORLAR AMA BİZE SÖYLEMİYORLAR!

FOX’un yeni programı ‘Sen İste Yeter’de kısaca hayat dramları konuşuluyor. Evli genç kız, kayınvalideden baskı görüyor. Bunu fark eden aile dostu, kayınvalidenin de yakından bildiği biri, dost, “Kızım seni bu baskıdan kurtarayım, çocuğunu sana veririm, İstanbul’a gönderirim” diyormuş. Oğluyla buluşmalarını sağlamak adına kadını kendi evine çağırıyor. Genç kadın, “Sonra evde bir şeyler oldu” diye anlatıyor. Hande Ataizi, ‘neler olduğunu’ öğrenmek istiyor. Kafasının karışık olduğunu belirtiyor... Genç kadın, neler olduğunu anlatmaya başlıyor. Yaklaşık 25 saniye ekranda ses yok. Bittiğinde “Aaah çok ağır” gibi stüdyodan sesler geliyor. Stüdyodakiler ayrıntıyı biliyor ama izleyici bilmiyor. Ev ahalisi, “Evde nelerin olabileceği tahmin edilebilir. Bunun ayrıntısı neden sorulur ki, yayınlanmayacağı bile bile” dedi.

Haberin Devamı

SÖRF O KADAR MASUM DEĞİL!

Sörf; dev dalgalar arasında zik zak çizerek gitmenin dayanılmaz keyfi... Gerçek hiç öyle değilmiş. BBC Earth kanalında izlerken not almışım: Yılda 100 sörfçü dev dalgalar arasında boğularak ölüyormuş!