Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

13 bölümü bitiren dizi, oh diye ferahlıyor. Bir tanesi var ki ‘Bana mısın?’ demiyor: Arka Sokaklar. 443 bölümü devirmişler. Sessiz sedasız devam ediyorlar.

Sinem Kobal bu parayı alır mı?

Bir süre önce Sinem Kobal’ın 50 bin TL olan dizi ücretini 100 bin TL’ye çıkardığı yazıldı. Sonra “Teklifler var, değerlendiriyorum” dediği de haber oldu. Ufukta yeni bir proje olduğundan bahsedildi. Dizi ve oyuncu pazarlaması konusunda piyasanın kurdu bir isme sordum ‘Bu haberler ne anlama geliyor?’ diye... “Fiyat abartılı, yeni dizi için ön hazırlık” dedi.

Haberin Devamı

Biyolojik silah üreten var mı?

‘Söz’ dizisinde Aydan Karabulut dünya çapında bir biyolog ve stratejik çalışmalar yapıyor. PKK (belirtilmese de!) kaçırıyor, amaç, biyolojik silah üretip Türkiye’yi kan gölüne çevirmek. Merak ettim Türkiye’de biyolojik silah üzerine çalışan bilim insanları var mı?

Futbolcu evleniyor, maça gelmesin!

TFF 1. Lig’in geçtiğimiz hafta düşeni kalanı belli olmuştu. Bazı takımların futbolcularını son maçlarına götürmediği ya da izin verdiği konusu TRT Spor’da ‘TFF 1. Lig 34. Hafta Maça Doğru’ programında konuşuldu. Manisa’nın iki futbolcusu ‘evlilik hazırlıkları dolayısıyla izin almışlar’ diye haber duyurdu.

Programın yorumcularından Serkan Reçber, “Bu bir kültür, ligin başı olmuş sonu olmuş, düğün hazırlıkları nedeniyle arkadaşlarımız izin almışlar. Veren de hatalı, giden de... Ne zaman bunları ülkemizde göreceğiz (bunların olmadığını demek istiyor) merak ediyorum” dedi.

Maçlara gelmiyorlar

Fenerbahçe basketbolda Avrupa’nın bir numarası olduğunu kupasıyla ispat etti. Voleybol ve basketbolda hem ulusal takım hem de kulüpler seviyesinde, dünya çapında olduğumuzu söylemek yanlış olmaz. Final Four İstanbul’da yapıldı. beIN Sports’ta Fenerbahçe-Olympiakos maçında seyirci oranları verildi: Fenerbahçe seyircisi yüzde 85, Olympiakos yüzde 15. Peki R. Madrid ve CSKA’nın ne kadar taraftarı gelmişti? Böyle organizasyonlar eşittir döviz olabilmeli.