Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Cemil ipekçi çok kızacak

“Dilara Koçak ile İyi Yaşam”(Çok uzun!) konuğu Muammer Ketenci. Tarz yarışmalarını “Komedi yapıyorlar” diye eleştirdi. “Ben de oturup, gülüyorum. O modacıyla, köşe yazarıyla da dalga geçiyorum” diye de ekledi.
Bakalım bu yoruma Cemil İpekçi ne diyecek?

SiGARAYASAĞINI DELDi

Cemil ipekçi çok kızacak

Belgesel kanalından bir görüntü. Maymun sigarayı içiyor.
Buzlama yok. Ne de olsa hayvanlar alemi!

‘Cihan’ kurtulamadı
“Güllerin Savaşı”nda yine yırttı Cihan. İntihar etti, kurtarıldı, vuruldu, kurtuldu. Yine gözleri yaşlı ve kan çanağı... Kurtarın bu çocuğu artık!

Haberin Devamı

İdo’nun cipi
Annesi Derya Hanım oğlu İdo’ya 737 bin TL’lik cip almış. Sabah saatlerinin konusu oldu. Bu yaşta çocuğa, bu kadar pahalı cip alınır mı? Oya Aydoğan aileyi yakından tanıyor. “Babası en çok kazanan insandı. Çocukluktan beri en güzelini gördü. Sonradan görme değil, fazladır, pahalıdır diyemeyeceğim” dedi. Bu arada öğrendik ki, yıllarca Derya Hanım, baş harfi ‘H’ olan ucuz bir cipe binmiş. Bunca sıkıntıdan sonra para da varsa, bize ne!
Hatırlatalım, Sting, altı çocuğuna servetini koklatmayacakmış. “Kendileri çalışsınlar kazansılar” diyormuş. Bir dip not!

Biz de ona hayat arkadaşı denir
Alexis Tsipras Yunanistan’ta iktidara gelen sol partinin lideri. Özel hayatı pek ilgimizi çekti. Kanal D Ana Haber’de Atina’dan bildiren muhabirimiz Fulya Soybaş ayrıntıları verdi: “Evli değil, evlilik kurumuna karşı. Birlikte yaşadığı bir partneri var.” Biz de ona “Hayat arkadaşı” diyorlar!

Kadayıfın altı fazla kızarınca
Oktay Usta’ya bir seyirci çok kızmış, Usta da: “Ben kadayıfı alt ve üst kızarana kadar pişirin demiştim. Seyircim fırını alttan yakıyormuş.” Yani kadayıf yanmış.
Rahmetli Erbakan boşuna söylememişti!

İnadına mini
Halk TV’de Uğur Dündar’ın “Halk Arena”sında konuklardan biri Soner Yalçın. “İnadına mini etek giyeceksiniz” dedi. Salonun giyecek durumu yoktu ama mesajı aldılar!

Peri kızı
“Hayatın Rengi”nde (Kanaltürk) “Yıldız” defileye çıkmış, kıyafeti için “Peri kızı kıyafeti” diyor. Peri kızının annesi olabilir.