Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

K anal D’nin yeni dizisi ‘ Kara Yazı’nın setinde Emre Kınay’la bir söyleşi yaptı ‘Renkli Sayfalar’. Kınay, “Bu dizide izleyici arka, zengin ve fakir mahallede göreceği birçok insanla karşılaşacak” dedi. Zenginleri bilmem ama ‘fakirler’ o zengin mahallelerde oturmanın hayaliyle izliyor dizileri. Hele işsizlik daha da artınca!

Kapitalizm böyle bir şey!

“Mutluluğun formülü olsaydı. Bu kapitalist sistem onu da şişeleyip satardı.” ‘Yaşamak Güzel Şey’ filminin tanıtımında Müfit Can Saçıntı’nın cümlesi bu. Fazla tantana yapmadan yolunda giden işlere imza atıyor Müfit kardeşimiz. Kapitalizmin sanırım güzel tariflerinden birini de yapmış.

Haberin Devamı

Tavuklu pilavın Amerikan sunumu!

KFC’nin tavuklu pilav reklamları var; şu sıralar ekrana geliyor. Tavuğun anne pilavıyla buluşmasından söz ediliyor. Amerika’da tavuk pilav arabasıyla gezmeye kalksanız ne olur? Ya da ‘nohut pilav’ zinciri kursanız?

Hayrettin ile Muzaffer

“Bir insanın dedesinin ismi Hayrettin olur da, babaannesinin ismi Muzaffer olur mu?” ‘Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu’ ödül gecesinde komedyen Hayrettin, TV8 ekranında bu gerçeği dile getirdi. “Evlilik boyunca dedem babaanneme ‘Muzo’ diye seslendi. Kahveden batak arkadaşı gibi.”

Futbol Zirvesi

2’nci Futbol Zirvesi’nin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Salon tıka basa doluydu. Sonra çok önemli açık oturumlara geçildi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yanlarında Mönchengladbach’ın Başkanı Rolf Königs olmak üzere bir aradaydı. Sonra Vieri, Abidal, Desailly gibi futbolcuların katıldığı bir başka bölüm vardı. Kimbilir kaç haber çıkardı bu konuşmalardan? Ne bileyim futbolcular da gelebilirdi, sanki her gün bu isimleri görüyor futbol meraklıları ve profesyoneller. Salon bomboş! Hepsi NTV Spor’da yayınlandı. Önde 3-5 kişi vardı, o kadar.

DİZİ TAM BİR ‘KARA YAZI’