Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ev ahalisi, ‘Dolunay‘ dizisindeki Deniz’in ‘ağlak’, Nazlı’yla Ferit’in ‘olsa mı olmasa mı?’ hallerinden sıkıldı. Dizi, her hafta film uzunluğunda yayınlanıyor. Tekrara düşmemesi mümkün değildi. ‘Yeni gün ve saat’ dedikleri zaman, bir düşünmek lazım.

Yoga yapmayalım!

Ev ahalisi, “Yogaya başlayalım” dedi. Tam o sırada TRT 1’deki ‘Doğrusu Ne?’ programı, yoganın masum olmadığını anlatmaz mı? “Egzersize benzer pek çok hareket Hinduizm ve Budizm’in ritüelleri... Bazı yoga okullarının, Hindu ve Budist tarikatların misyonerliğini yaptığı gerçeği çalışmalarla ortada” demez mi? Bizim Buca’da var, ‘Acaba orası da öyle mi?’ diye içimize kurt düştü.

Haberin Devamı

‘DOLUNAY’, EVCİLİK OYUNU GİBİ...

Belalı mahalle dizileri bu kanalda

‘Yüz Yüze’ ve ‘Çukur’ dizileri Show TV’de ekrana geliyor. En belalı, en karanlık, en dayı, en racon, en silahlı, en erkek, en bitirim mahallelerin projeleri bu kanalda. Kanalımızda icabında rakılar da ‘buzsuz’ içilir. Bakınız ‘Klavye Delikanlıları’, bakınız ‘Yüz Yüze’...

Çatalağzı, ver nükleeri!

FOX Ana Haber Bülteni’nde bir habere göre, 7 bin kişinin yaşadığı Zonguldak Çatalağzı’nda tam yedi nükleer santral varmış. Yetmemiş gibi, sekizinci için çalışmalar başlamış. ‘Ver nükleeri, ver nükleeri’ dedikleri... Haberi yapan Gökhan Mısırlı bu ilçenin çocuğu, sayesinde durum duyuldu.

KARE DONUNCA

‘DOLUNAY’, EVCİLİK OYUNU GİBİ...

Üner; sonunda kestirdi !

Ece Üner’in saçı Zeyna’ya benzerliğiyle dikkat çekmişti. Sonra şekil değişikliğine gitti. Bugüne kadar saçını kestirmemişti. Radikal bir karar verdi, böyle oldu.