Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Poyraz Karayel’in son bölümünde yine Albay ile Poyraz yüzleşmesi yaşandı. Poyraz,
“Bu dünya var ya albayım, kötü insanlar yüzünden kötü bir yer değil, iyiler yüzünden böyle. Hiçbir şey yapmıyoruz. Öööyle seyirci gibi izliyoruz her şeyi. Onların
suçu değil bu, bizim suçumuz” dedi.

Yaşadıklarımız, şahit olduklarımız, bilmem belki ileride anlatacaklarımız adına kurulan bir cümleydi.

TRT paramızı veriyor

TRT Spor’da ‘Spor Bahane’de Şoray Uzun; “Hak edişlerimizi eksiksiz ve zamanında alabiliyoruz, özel televizyon kanallarından farklı olarak” dedi. Doğrudur, bir kuruş kalmaz. Çünkü biz, elektrik paralarını zamanında ödüyoruz da ondan!

Haberin Devamı

Çapkın hızır!

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır, Suzan’ın oteldeki odasına gizlice girdi. Sabah uyandığında karşısında onu gören Suzan sordu: “Buraya nasıl girdin?” Cevap: “İstanbul’daki bütün otellerdekiler çapkın bir adam olduğumu bilir. O yüzden, hangi otelde, hangi odanın anahtarını istersem, verirler.”

Dizi boyunca taciz

‘Kırgın Çiçekler’, 70 bölümü devirdi. Ne zaman Kemal’i görsek, Eylül’e taciz, kaçırma ve vurma eyleminde. Ev ahalisi son bölümünde, “Bu adam kaçıncı defa kızı kaçırıyor” diye söylendi. Dizi final yapana kadar, böyle devam edecek. Kemal’in ‘görevi’ bu!

‘Sütçümü istiyorum’

Zahide Yetiş programında doktor Yavuz Dizdar’ı ağırlamış. Dizdar, “Şu sıralar en çok kapımda sütçümü istiyorum. Köylüm büyüsün, zenginleşsin istiyorum” dedi. Muhalefet, siyaset değildir. Hayata ve yaşama dair, bize ait olan her şeydir.

DÜNYA İYİLER YÜZÜNDEN BÖYLE
Siz de açıklayın

Evlendirme programlarının asıl amacı evlendirmek. Son yıllarda rekabet artınca, durumun pabucu dama atıldı. Esra Erol’un programında bir alt yazı vardı; “10 yılda 329 nikah, 61 çocuk.” Eh Seda Sayan ile Zuhal Topal da bir açıklama yapsınlar. Merakla bekliyoruz, sizin programda kaç çocuk oldu?