Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

D Smart ‘Movie Smart Türk’ kanalı cumartesi gün boyu Zeki Alasya’nın oynadığı filmlerden bir demet sundu. Köşede siyah kurdele eşliğinde. Onun anısına değerli bir zaman dilimi.

İşçi hakları derler!

Renault fabrikasında işçiler iş bıraktı. Bu önemli bir haber. Kanalların haber bültenlerine baktım. ATV birinci haber olarak verdi.
FOX ‘bir otomobil fabrikası’ diye verdi. Gizli reklama girmesin diye böyle yapmışlar sanırım! Star TV, Kanal D, TRT 1, Show TV haberi görmedi. 1 Mayıs gelir ‘işçilerin sendikal hakları’ diye söyleşirler!

Haberin Devamı

Siz bu işlere karışmayın!

Turkmax Gurme kanalında ‘İçimizden Gelen’ programında sunucumuz Hacer Özil, Soma’yı unutmadı! “Hepsi bizim için kahraman” dedi ve ekledi:
“Bol bol dua edin.”
Oradakiler için ‘işçi cinayeti’ diyorlar Hacer Hanım! Patlıcanlı şehriyeye devam!

Danıştay’ın düğünü!

Danıştay törenine gazeteciler alınmadı. Kapıda yetkili abimiz gerekçeyi açıklıyordu: “Kendi aramızda töreni yapıyoruz. Bu sene formatı değiştirdik.” Biz de aile arasında evlenmiştik, Danıştay’ı çağırmamıştık!

Yemek tarifi böyle anlatıldı

“Toplumun çok sevdiği ama hocalarımızın sevmediği bir yemek yapacağız.” TRT 1 ‘İyi Fikir’ programında Ayvaz Şef tarifi böyle verdi. Enginar burger yaptılar!

Antrenmanda çalıştı

Sosa’nın frikik golleri meşhur. Lig TV’nin spikeri: “Sosa, antrenmandan sonra çalışma yapıyormuş.” Yapmasa şaşardık!

Gecenin kuşu onlar

‘Bay Tahmin’... 9 yıldır ekranda 400 programı devirdi. Gece yarısından sonra canlı yayınlanıyor. Bu saat diliminde bu kadar süre ayakta kalan başka program var mı?

KARE DONUNCA

Gün boyu  Zeki Alasya

Büyük meme derdi!

‘Dilara Koçak’la İyi Yaşam’dan bir sahne. Büyük memeli kadınların ne kadar zorluk çektiğini böyle anlattılar.