Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Ev ahalisi uyardı; “İki bölümde 4.5 sene bitti.” Sultan I. Ahmed öldü, Sultan Mustafa tahttan indirildi. II. Osman tahta çıktı. Ev ahalisi, “Kısa zamanda Osman’ı da öldürürler. V. Murad bölümüne bir an önce geçecekler. Bu bölüm uzun olur” yorumunu yapıyor. Nitekim Engin Akyürek ismi konuşuluyor. Beren Saat istemiyormuş. Bu bölüm uzun olacağından etkili bir isim aranıyor. Ev ahalisi finalin Saat üzerine kurulacağını, Kösem Sultan döneminin bir yerde Saat’in dizinin ne kadar uzayacağı konusunda belirleyici olacağını öne sürüyor.

Pideleri mideye indirmişler

Faik Öztürk (Safiye ve Faik ikilisi) lokanta işletmecisi, “Ünlü isimlerin nasıl bedava yediklerini” esprili bir şekilde Mesut Yar’ın programında anlattı. “Rahmetli Nejat abi hastanede yatıyordu. Ziyarete gittim. Bir gün telefon açtı Süheyl ile Behzat kardeşler. ‘Faik abi babam biraz düzeldi şiş köfte istiyor’ dedi. Dört beş porsiyon gönderdim. Ertesi gün ‘Babamın canı pide’ istiyor dedi. 10 gündür yemek gidiyor hastaneye Nejat abi yiyecek diye. Gittim baktım bunlar yiyor. Tosun gibi olmuşlar.”

Haberin Devamı

Kameraman kaz olursa

TRT’nin ‘Kuş Bakışı Dünya’ belgeseli büyük ilgi görüyor. Değişik çekim teknikleri kullanılıyor. Yaban kazına HD kamera yerleştirmek gibi. Acaba bizim kazın bundan haberi var mı? Kameraman olduğundan yani!

Özel dizayn

Mahsun Kırmızıgül ailesiyle Türkiye’ye dönmüş. TV8’deki ‘Magazin 8’de, “Özel olarak dizayn edilen evlerine” geçtikleri söylendi. Merak ettik bu ‘özel dizayn’ nasıl oluyor?

Saatler karışınca

‘Paramparça’da Özkan tamirhanede Sevinç’le konuşuyor. Sevinç’i kafaya alıyor. Nasıl zor şartlarda zengin olduğunu anlatmak için buraya çağırdığını filan söylüyor. Sevinç sevgilisiyle gurur duyuyor. Artık çıkma zamanı geliyor. Bu sahnelerde saat 13.30. O sırada Keriman, Can Haşmet’le köşede beliriyor. Sevinç çıkıyor, Keriman içeri giriyor. Saat 16.30’u gösteriyor. Gözden kaçmış!