Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘O Ses Türkiye’de son yarışmanın kazananı Lütfiye Özipek oldu. Mehmet Güreli’nin ‘Kimse Bilmez’ parçasını söyledi, ‘Roxanne’ dedi. Çeşidi boldu. Sena Şener, Birsen Tezer, Ceylan Ertem ve Kalben diyen de var. Tüm söylediği şarkıları bir daha dinledim. İyi bir menajerle, İstanbul’un IF Beşiktaş ve Dorock XL gibi mekanlarında kendisini duyabiliriz. Sesi güçlü, ‘iyi söylüyorum’ hissini dinleyiciye aktarabiliyor.

Arabeske, caz halini rahatsız etmeden verebildiğini de gösterdi. Şarkı listesi bu anlamda geniş. Ayrıca piyano çaldığı da söyleniyor. Türkiye’nin Carole King’i neden olmasın? İyi bir ekip kurarak, iyi bir menajerle İstanbul caz ve rock mekanlarında görebiliriz. Hüzünlü hali pek severiz, kendisinde fazlasıyla mevcut.

Haberin Devamı

Dokuz saat ‘Sen Anlat Karadeniz’!

Kanalların yayın akışı değişikliklerini takip etmeye çalışırım. ‘Sen Anlat Karadeniz’ için, izlemeyenler ve kaçıranlar varsa, hizmet yapalım diye düşünmüş olacaklar ki, cumartesi gündüz kuşağına tekrarlarını koymuşlar. Dizi, saat 10.00’da başladı ve 19.00 haberleriyle son buldu. Gündüz saati böyle geçti. Dizi televizyonu dedikleri böyle bir şey olsa gerek...

‘Fi’, seneye listede olmayabilir

İnternete dair ne varsa, denetlensin diyorlar. Mesela ‘Fi’ dizisi... ‘Duşta öpüştüler’, ‘Fena seviştiler’, ‘Sezon finaline sevişme sahnesi damga vurdu’ ve ‘Serenay Sarıkaya yine çok cesur’ şeklinde haberler okuduk. Şu sıralar fırsat varken izleyin, seneye bugün Puhu TV’nin dizi listesinde olmayabilir.

Teknoloji bizi gözetliyor

National Geographic’de bir program anonsu kulağıma geldi, “Akıllı
telefonlar ve mobese kameralar, 24 saat nasıl gözetliyor?” şeklinde... Ev ahalisi, “Teknoloji, şöyle iyi, böyle ileri diyorlar, sonra alay eder gibi, sizi nasıl da gözetliyoruz diye program yapıyorlar” dedi. Gözetlenmek için teknoloji!