Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Filli Boya’nın Kadınlar Günü için hazırladığı tanıtım filminde dizilere de
gönderme vardı, “Tabanca yoksa, reyting yok”, ”Öpüşmeyi yasaklıyor, silahlar serbest”. Bir vatandaş en son noktayı koyuyor: “Öpsün yaa, hayatın gerçeği”.

Tekme attığı için biliyor

Alanyasporlu Emre Akbaba, Başakşehirli Emre Belözoğlu’na taban koydu, sarı kart aldı. TRT Spor’da Serkan Reçber, “Tarak kemiğini süpürür geçer, kramponlar çok acı verir” diye konuştu. Sunucu Hünkar Mutlu, “Size mi yaptılar, siz mi yaptınız?” diye sordu. Reçber, “Genelde ben yapıyordum” dedi.

O ne tokattı?

‘İstanbullu Gelin’de, Esma Hanım’ın Garip Bey’le ilişkisine, oğlu Murat karşı çıktı. Murat’ın, “Bu yaşına rağmen sokaklarda erkek arkadaşıyla buluşurken...” ve “Garip Bey’in kız arkadaşı mı söylüyor bunları bana anne?” sözleri üzerine Esma Hanım’ın bir tokadı vardı ki... Ev ahalisi, “Osmanlı tokadı herhalde bu” dedi. Murat için yazılan diyaloglar iticiydi. Esma Hanım ve Garip Bey, yaşını başını almış... Onların küçük mutluluğu, reyting uğruna fazla görüldü. Reytingin yolu, hep kırıp dökmek mi?

KARE DONUNCA!

Biranın peşindeyiz

‘Avrupa Sahnesi’, UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi özetlerini veriyor,
TRT 3 Spor’da seyrediyorum. Bira buzlamasını takip etmek keyifli oluyor.
Ne uğraşıyorlardır. Arada kaçıyor ama. Canlı yayında yapamıyorlar tabii. Milan-Arsenal maçından bir sahne vardı. Üzerini kapatmak için çözüm yok mu?