Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Sadakatsiz’de Volkan, Derin’e “Seni gördüğümde yanından geçmemeliydim” dedi. Ev ahalisi bir sinirlendi; “Koşuyordun peşinden.”‘Sadakatsiz’de Volkan, Derin’e “Seni gördüğümde yanından geçmemeliydim” dedi. Ev ahalisi bir sinirlendi; “Koşuyordun peşinden.”

FLASH BİLDİĞİNİZ GİBİ

Yeniden açıldığında “Hani nerede gazino programları nerede eğlence?” diye eleştiriler gelmişti. Kanalımız kendine has eğlence programıyla akıllarda kalmıştı. Başka türlü bir iş yaptılar. Seyhan Soylu, Bahar Candan, Nihat Doğan ve Tuğba Ekinci bir araya gelince ortaya karışık bol sansasyonlu işler olmaya başladı. Sosyal medya ortamında ‘fenomen’ dediklerinden oldular bile. Ha bıçak sırtı durumlar mevcut onu da belirteyim.

Haberin Devamı

Fakire yardıma döndü

Program, ‘Fulya ile Umudun Olsun’a döndü. Söylenti, RTÜK’ün ‘aile yapımıza uygun olun’ uyarılar ve cezaları sonrası yapımdeğişti. Rakipleri ne yapacak? Valla aynen devam edecekler!

‘Kurtlar Vadisi’ olur mu?

Dizi tarihimiz konuşulduğunda ayrı bir yeri vardır. İlk bölümleriyle son bölümleri arasında dağlar kadar fark mevcut. ‘Şimdi yeniden olur mu?’ daha doğrusu olsun diye bir kampanya var.
Beyaz TV eski bölümleri veriyor. Taş yerinde ağırdır. Bu arada söyleyeyim EDHO’nun devam etmesi için Oktay Kaynarca hayli çaba sarf etmişti.

Her saniyede 13 kullanıcı

Sosyal medya dünyasına her saniye yeni 13 kullanıcı dahil oluyormuş. Çekirge sürüsü gibi.
(Kaynak: Ajans Press)