Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Tarkan’nın açıkhava sahneleri başlıyor. Bu uzun süren bir konser maratonu oluyor Tarkan için... Duydum ki bu süre zarfında Tarkan, Cemil Topuzlu Açıkhava’ya tepeden bakan Hilton Otel’inde kalıyormuş. Yani evine gitmiyor. Konser bitiyor hemen yakındaki otele geçiyor. Ertesi gün prova için hemen konser mekanına geçiş, sonra yine dinlemek üzere otele çıkış. Bence profesyonelce bir yaklaşım.

TARKAN HANGİ OTELDE KALIR

Diyanetin aile hekimi
TRT Diyanet kanalında, ‘Ailenizin Hekimi’ programında bir başlık; ‘Hacamat yapmadan önce ön hazırlık yapmak gerekiyor’. Diyanetin ‘Aile Hekimi’!

Haberin Devamı

Sahaların hali ligin değerini anlatır!
Ev ahalisi geçtiğimiz hafta dört maç izledi. Dört futbol sahasından sadece birinde, top oynamaya müsait bir zemin mevcut olduğunu saptadı. Beşiktaş’ın sahası (2016 yılında açıldı), Malatya’ nın (2017 yılında), Denizli’nin (Haziran ayında yenileme çalışması başladı. İlk maçta çimler ayağa kalktı, yerde oyuklar oluştu!) evlere şenlik. Bir tek Trabzon’nun sahası oynamaya müsait. Futbol liginin değerini, sahaların hali belirler!

TARKAN HANGİ OTELDE KALIR

Şeflik makamı yerlerde
‘Masterchef Türkiye’ programına, daha önce ‘Yemekteyiz’de yarışan iki isim katılacakmış. Bu, ‘usta şef’ yarışması olmayacak. Olsa, olsa ‘Eğlenceli yemek yarışması’ olur. Yarışmacıların renkli simalar olmasıyla ‘sulu olması’ arasında ince bir ayrıntı vardır!

TRT 2'de film şöleni
TRT, son zamanlarda gösterdiği filmlerde kalite farkını ortaya koyuyor. TRT 1’i yazmıştım. Cuma akşamı baktım TRT 2’de önce Morgan Freeman ve Jessica Tandy’nin döktürdüğü ‘Bayan Daisy’nin Şoförü’ ardından, Robert De Niro, Paul Dano ile Julianne Moore’un başrolünü oynadığı, ‘Being Flynn’... TRT 2 filmlerini kaçırmayın.