Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bu oyuncular bizi 2012 yılından beri güldürüyor. Arşivleri altın değerinde! Kimin elinde varsa, tepe tepe kullanıyor. İlk proje ‘5’er Beşer’ ile atv... Sonra Star TV’de ‘İnsanlar Alemi’, 2013 yılında ise FOX’ta ‘Güldür Güldür Show’ ismiyle ekrana geldi. Sonra Show macerası... Şu sıralar kanalın gözdesi... Tüm yaz boyu ‘Güldür Güldür’ izledik dersek, yalan olmaz. Haftanın dört günü yayındaydı. Bununla da kalmıyor, TV8 kanalında da benzer durum. Orada da haftanın üç günü bu ekibin ‘5’er Beşer’leri yayınlanıyor. Ne izleyeyim dediğim zaman dilimlerinde, çokça bu program imdada yetişmedi dersem, yalan olur.

Haberin Devamı

Yeni dizinin adı belli oldu

Bu arada hatırlatalım, yakın zamanda TV8’de yeni sezonda ‘Güldür Güldür’ olacak diye haberler yer almıştı.

Taze taze sordum, “Konuştuk bir ara ama olmadı. Bizim Med Yapım Kore uyarlaması dizimiz var” dediler. Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve çocuk yıldız Beren Gökyıldız’ın yer alacağı yeni dizinin adı belli oldu: ‘Kızım’... 19 Eylül’de, TV8’de yayına girecek.

‘YASAK ELMA’ DEVAM EDER

Yaz başından bu yana Talat Bulut meselesi değerli basınımızın büyütecinde... Önemli köşe yazarları, birbirlerine girmiş vaziyette. Dizinin oyuncuları da, aslında pek huzurlu değil. Dışarıdan algı böyle. Hatta bazı mesajlar da ortaya çıktı. Tüm bunlar olurken, birden dizi çekimlerinin durduğu haberi geldi.

TÜM YAZ BOYU ‘GÜLDÜR GÜLDÜR’

Geçtiğimiz pazar günü en yetkili kişiye sordum: “Bayramdan önce üç gün çekip, sonra devam edecektik. Mekan sorunundan dolayı, önceki üç günü iptal ettik. Cumartesi çekimlere başladık” dedi. Şimdi bu bölümlerde Talat Bulut var mı? İşin hukuki cephesi devam ediyor.

Yapımcılardan da tepki geldi. Yani ‘Yasak Elma’nın senaryosu aslında hayatın gerçeğinde. Şartlar nereye gider? Biraz su ılısın durumu mu olacak? Her hâlükârda dizinin devam edeceğini düşünüyorum. Bulut olmasa da... Dile getirilmese de, toplantılarda yeni ismin bile hazır olduğu kanaatindeyim.