Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Yasak Elma’ dizisinin setinden aradılar ve “Çekimlere başladık. Komplo teorisi olmuş sizinki, Talat Bulut’un yerine bir başka isim yok. Set sorunsuz devam ediyor. Son nokta bu” dediler. Artık onların yalancısıyım.

‘YASAK ELMA’DA SON NOKTA

KOLTUKTAN, MASAYA GEÇTİLER

Kanal D’nin ‘4 Kadın’ programında, sunucular daha önce uzun koltukta oturuyorlardı. Geçtiğimiz cuma ise, büyük masanın etrafında toplandılar. Masa başı, daha bir derleyip, toparlamış durumu...

BOLT İLE TERÖR NASIL İLİŞKİLİ OLUR?

TV 8’deki ‘Gel Konuşalım’da Hakan Ural bu başlığı ilginç bir örnekle bağdaştırdı. ‘Türkiye’ye batılı turist yeniden geliyor’ üzerine konuşuyorlar. Turizmi baltamak adına terör yaratıldığını söylediler. ‘Bundan iki yıl önce, 16 canlı bomba patladı bu ülkede. Dünyada rekor. Usain Bolt’ta, 100 metre dünya rekoru... ’Bizde terörde rekor, Bolt, 100 metrede rekor kırdı. O derece vahim demek için enteresan bir örnek!

Haberin Devamı

MİLLET HALAY ÇEKECEK SİZ BORÇ ÖDEYECEKSİNİZ!

‘Yaparsın Aşkım’da, Fulya Hanım eşiyle tanışmalarını anlattı. İş düğüne geldi, “Bizi mahvetti” dedi. Borçlanmışlar. İlker Ayrık, ilginç bir saptama yaptı: “Millet halay çekip sizin ordövr tabağınızı yiyecek diye, 10 sene borç ödemek niye?”

AFYON SIKIYOR MU?

TV Net’te izledim. Nabız tutmuşlar şehirde. Orta yaşlı ablamız, “Kadınlar için yürüyüş alanları var, piknik yerleri çoğaldı. Başkanımızdan çok memnunuz” dedi. Sonra genç bir Afyonlu kızımız konuştu: “Üniversiteyi fırsat bulup kaçtık.”

“Ailemin yanından ayrılmak çok zor oldu. Ama burada yapabileceğim hiçbir aktivite yok” diye de ekledi. İki genç daha konuştu. Ortak görüş: “Sıkılıyoruz burada.” Bir gösterge olabilir miydi Afyon için?