Cumhurbaşkanı François Hollande’ın oyuncu Julie Gayet ile ilişkisi ortaya çıktıktan sonra terk edilen Fransa’nın eski First Lady’si Valerie Trierweiler’ın nasıl intikam alacağı merakla bekleniyordu... iNTiKAMCI  FIRST LADY
Zira herkes bilir ki; aldatılan kadın unutmaz, intikamını almadan duramaz.
Susar ama sustuğuna bakmayın, zamanını kollar ve hiç beklemediğiniz anda darbeyi indirir. First Lady bile olsa, kadın kadın-dır; net!
Nitekim gazeteci olan Treiweiler da, intikamını bir kitap yazarak aldı ve ülkede resmen dep-rem etkisi yarattı.
49 yaşındaki Trierweiler, ‘Bu Anlar İçin Teşekkür Ederim’ adını taşıyan kitabında; Hollande’ın siyasi imajına zarar verecek detaylara yer verirken, kendi zayıflıklarını sergilemekten de kaçınmamış.
Hollande’ın ilişkisi ortaya çıkınca kendini nasıl kaybettiğini ve uyku hapı aldığını açıklaması, kıskançlıklarını itiraf etmesi, bir kadın olarak tüm yaşadıklarını bir bir ortaya dökmesi çok cesur bulunmuş olmalı ki, kitap ülkede satış rekorları kırıyor; Amazon’da en çok talep gören kitaplar arasında en üst sırada yer alıyor.
Treiweiler’ın, 320 sayfalık kitabının basında yer alan ayrıntılarına bakınca, tam bir ‘intikam’ ve hesaplaşma söz konusu...
Haliyle merak ediyorum; böyle bir kitap yazarken kendi özel hayatının ayrıntılarını da ortalara dökme, kendi imajını da sıfırlamak tehlikesi önemini yitiriyor mu?
İntikam hırsı, insanın gözüne bir perde mi çekiyor?
“Değer mi?” diye sormuyor mu insan?

Haberin Devamı

‘Kaset işi’nin zamanlaması pek manidar!

Jen­ni­fer Law­ren­ce, Bar Ra­fa­eli, Se­le­na Go­mez, Ka­te Up­ton gi­bi yıl­dız­la­rın çıp­lak fo­toğ­raf­la­rı­nın in­ter­ne­te düş­me­si tüm dün­ya­da bü­yük gü­rül­tü ko­par­dı ma­lum...
Bu fo­toğ­raf­lar in­ter­net­te ve­ri de­po­la­ma­yı sağ­la­yan ve dün­ya ça­pın­da 320 mil­yo­nu aş­kın ki­şi­nin kul­lan­dı­ğı App­le şir­ke­ti­nin ic­lo­ud prog­ra­mı üze­rin­den ele ge­çi­ril­miş­ti.
Her­kes bu prog­ra­mın, hat­ta in­ter­ne­tin gü­ve­ni­lir­li­ği­ni tar­tı­şır­ken ve dün­ya üze­rin­de bir pa­nik ya­şa­nır­ken; tam da bu ko­nu­yu iş­le­yen bir film viz­yo­na gir­di: Ca­me­ron Di­az ve Ja­son Se­ge­l’­in oy­na­dı­ğı ‘Ka­set İşi­’!
Film el­bet­te spe­si­fik ola­rak bu ola­yı an­lat­mı­yor ama kah­ra­man­la­rı­mız bu ola­yın bir ben­ze­ri­ni ya­şı­yor. Sırf fan­te­zi ol­sun ve seks ha­yat­la­rı­na renk gel­sin di­ye se­viş­me­le­ri­ni tab­le­te kay­de­den çif­ti­miz, iC­lo­ud prog­ra­mı sa­ye­sin­de, sek­si per­for­mans­la­rı­nı ya­kın­la­rı­na he­di­ye et­tik­le­ri tab­let­le­re de yük­le­miş olu­yor­lar.
Fil­min se­na­rist­le­ri am­ma da ön­gö­rü­lüy­müş! Özel­lik­le Holl­ywo­od yıl­dız­la­rı­nın ba­şı­na ge­len­ler­den son­ra, iz­le­nir bu film!

Haberin Devamı