Cadde ‘Şöhretle paraya köle olma’

‘Şöhretle paraya köle olma’

20.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Özcan Deniz, doğum gününde 20 günlük oğlu Kuzey’le çektirdiği fotoğrafı Instagram’da paylaştı. Sanatçı bebeğine “Şöhretle, paraya köle olmaman gerektiğini, sana öğretmeye çalışacağım” dedi.

‘Şöhretle paraya köle olma’

Özcan Deniz, 46’ncı doğum gününde, geçtiğimiz ay dünyaya gelen oğlu Kuzey’le ilk tanışma anını Instagram’da takipçileriyle paylaştı. Duygusal bir mesaj yazan sanatçı, “Seninle her göz göze gelip, cennet kokun ciğerlerimi doldurduğunda, dilimden hep şükürler dökülüyor. En güzel hediyem... Şartlar ne olursa olsun, hep yanında olacağım. Gücüm yettiğince, aklım erdiğince, sana son nefesime kadar, fiziken ve ruhen eşlik edeceğim” notunu yazdı.

Oğluna nasihatta da bulunan Deniz, “Allah karşına kötü insanlar çıkarmasın demeyeceğim, bunları yaşayacaksın, çünkü hayatın kuralı... Uzaklarda dahi olsan, aile birliğine önem vermeni, gerçek dostlukları önemsemeni, aşkı bulduğunda üçüncü şahıslara kulak asmadan yaşamanı ve şöhretle, paraya, köle olmaman gerektiğini öğretmeye çalışacağım. Daha birçok hayat tecrübemi ömrüm yettiğince aktaracağım. İyi ki doğduk” sözlerine yer verdi.

‘Şöhretle paraya köle olma’