Cadde Songül Öden yeni dizi ile ekrana geliyor!

Songül Öden yeni dizi ile ekrana geliyor!

24.12.2014 - 11:32 | Son Güncellenme:

Umutsuz Ev Kadınları dizisiyle yıldızı parlayan Songül Öden Star Tv'de başlayacak olan yeni dizi Serçe Sarayı ile ekrana gelecek. Songül Öden'in yeni rolü ve dizisi merak konusu oldu. İşte son detaylar..

Songül Öden yeni dizi ile ekrana geliyor

Son olarak geçen sezon ekranlara veda eden 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinde rol alan Songül Öden 'Serçe Sarayı' adlı yeni bir dizide rol alacak.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Endemol Türkiye'nin üstlendiği dizide dul bir kadının yaşadıkları olaylar anlatılacak. Şubat ayında başlaması planlanan dizi Star TV ekranlarında yayınlanacak. Öden'in partneri olarak da son olarak 'Muhteşem Yüzyıl'da 'Pargalı İbrahim' karakterini canlandıran Okan Yalabık'ın adı geçiyor.

Yapımcılığını Endemol’un üstlendiği, senaryosunu Funda Alp’in kaleme aldığı diziye çok inandığını belirten Öden, “Hikayeyi çok sevdim ve bu projede yer almak istedim. O nedenle teklifi çok düşünmeden kabul ettim” dedi.

Songül Öden Kimdir?

Songül Öden 17 Şubat 1979; Diyarbakır doğumlu Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı şan eğitimi alan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda (AST), Ankara Deneme Sahnesi’nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda (1 yıl), Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda (3,5 yıl) ve özel tiyatrolarda görev yaptı.

Haberin Devamı

Oyuncu,Kanal D'den FOX TV'ye transfer olan, yapımcısının Fatih Aksoy olduğu Med Yapım imzalı Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide Yasemin karakterini 2011-2014 yılları arası canlandırmıştır.Dizi 19 Haziran 2014'te final yapmıştır.