Cadde Sorduğuna pişman etti

Sorduğuna pişman etti

04.07.2012 - 17:28 | Son Güncellenme:

Ayşe ve Alişan'ın programına katılan İbrahim Tatlıses Ayşe Özyılmazel'in evlilikle ilgili sorusuna verdiği yanıtla taze programcıyı pişman etti...

Sorduğuna pişman etti

Ayşe ve Alişan'ın programına katılan İbrahim Tatlıses, ilginç açıklamalar yaptı. Tatlıses, Ayşe Özyılmazel'in evlilikle ilgili sorusuna verdiği cevap ile neredeyse pişman etti.

Haberin Devamı

"EVLİLİĞİM SENİNKİNDEN DAHA İYİ"

Ayşe Özyılmazel'in "Evliliğinizde mutlu musunuz?" sorusuna Tatlıses şöyle cevap verdi. "Mutluyum tabi niye olmayayım? Senin evliliğinden daha iyi gidiyor. Zaten şimdiki aklım olsa 5 - 6 kere evlenirdim. Bizimki 10 ayı geçti. İnşallah daha da çok sürecek. Zaten şöyle bir laf var; Karın güzelse ne işin var düğün evinde? Düğün senin evinde, sen düğün evinde. Gir eğlen çık eğlen. Karın çirkinse cenaze senin evinde. Gir ağla çık ağla."

NASIL KİLO VERDİ?

Vurulduğu sırada 107 kilo olduğunu açıklayan İbrahim Tatlıses 1 yılda 15 kilo verdiğini söyledi. 107 kilodan 92 kiloya indiğini açıklayan Tatlıses'in hedefi ise 88 kiloya inmek.

15 kiloyu Erkan Topuz'un diyet önerisiyle verdiğini açıklayan Tatlıses diyet sırrını ise şöyle açıkladı; "Kanserin en büyük koruyucusu zerdeçalmış. Ben de sabahları maydanoz, nar ekşisi ve zerdeçal'ı karıştırıp ekmeğe sürüp yiyorum. Tabi kepek ekmeğine sürüyorum. Öğlenleri salata ve ton balığı, akşam da ya bir balık ya da et yiyorum. Ara öğün olarak da öğlen simit ayran ya da lahmacun yiyorum.
O SORUYU SORDUĞUNA PİŞMAN ETTİ: