Cadde ‘Soyadını Mia istemedi’

‘Soyadını Mia istemedi’

17.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Sedat Doğan’la evliliğinden olan kızının soyadını değiştiren Işın Karaca, kararı Mia’nın verdiğini söyledi:  “Mahkeme onun sözünü dinledi”

‘Soyadını Mia istemedi’

-Işın Karaca, bayramın ilk gününde, Bodrum Rixos Otel’de sahne aldı. Hayranlarını coşturan şarkıcı, programı öncesinde gazetecilerle toplantı yaptı. Karaca, Sedat Doğan’dan dünyaya gelen kızı Mia’nın soyadını değiştirmesiyle ilgili soruları yanıtladı. Mahkeme kararıyla Mia’ya kendi soyadını veren şarkıcı, eski eşinin ailesinin itirazlarının önem taşımadığını söyledi. Karaca, “Davayı onlara açmadım, aileyi hukuken bağlayan bir durum yok” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

- Durumu, kızına da açıkladığını anlatan sanatçı, “Okula gittiği için biri, ‘Senin baban hırsızlık mı yaptı?’ diyebilir. Kimse Mia’nın başını öne eğdiremez. Her şeyi öğrendi ve biliyor” dedi. Daha önce Doğan’ın yaşam tarzından dolayı kızını 18 yaşına kadar görmemesi için karar aldırdığını belirten Karaca, “Yurt dışındaki skandallardan sonra Mia, ‘Ben bu soyadını istemiyorum’ dedi. Mahkeme onun sözünü dinledi. Oldu bittiye getirilmedi durum, pedagoglar onay verdi” açıklamasını da yaptı.