Cadde 'Suit' görücüye çıktı

'Suit' görücüye çıktı

22.10.2018 - 09:13 | Son Güncellenme:

Önceki gün prömiyeri Kadıköy Akla Kara Sahnesinde yapılan 'Suit' oyunu, ilk gösterimi kapalı gişe oynayarak büyük beğeni kazandı.

Suit görücüye çıktı

Ümit Kantarcılar, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Melis Kaygılaroğlu ve Ebru Şahin’in oynadığı 'Suit'in ilk gösteriminde oyuncular oldukça heyecanlıydı.

Haberin Devamı

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kantarcılar, “Suit çok güzel bir oyun. Çok güzel bir ekiple komedi oynuyoruz. Benim karakterim Bill. Bill, düğün günü sabahında yanında tanımadığı bir kadınla uyanır ve hiçbir şey hatırlamaz. Hayatta herkesin çıkmaza girdiği bir an vardır, işte bu oyunda Bill çok büyük bir çıkmaza giriyor. Benimde böyle çıkmaza girdiğim durumlar oldu. Her erkeğin yaptığı gibi pratik çözümler yaptım” dedi.

"Ceyhun’la aynı sahneyi paylaşmak mutluluk verici"
Begüm Öner, “Birlikte oynadığımız ilk tiyatro oyunu Suit oldu. Ceyhun'u tiyatroda izlerken hüngür hüngür ağlıyordum. Şu anda aynı sahneyi paylaşıyor olmaktan hem gurur hem mutluluk duyuyorum. Ceyhun’u çok başarılı buluyorum, sahnede devleştiğini görüyorum. Bu oyunda düğün günü evleneceğim adam arkamdan iş çeviriyor, seziyorum ama düğün telaşı olduğu için bir türlü anlayamıyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"İki heyecan birden yaşıyorum"
Tiyatro’da 'Bill’in en yakın arkadaşı 'Tom’u canlandıran Ceyhun Fersoy, “Bu gün iki heyecanı birden yaşıyorum. Hem eşimle oynuyorum hem de oyunun heyecanı var. Çok güzel bir ekibimiz var. Bir İngiliz komedisi. Eyüp Emre Uçaray muhteşem rejisiyle bizi çok güzel birleştirdi. Oyuna çok az kaldı çok heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.

"İlk tiyatro oyunum"
Bu oyun ile ilk kez bir tiyatro sahnesinde yer aldığını dile getiren Melis Kaygılaroğlu, “Ben oyunun içine nasıl düştüğü belli olmayan, bir şekilde aile ile alakası olmayan oteldeki oda hizmetçisiyim. Enerjisi çok yüksek bir oyun oldu, umarım izleyicilere de geçer. Bu benim ilk tiyatro oyunum. Uraz izleyeceği için ayrıca çok heyecanlıyım. Şehir dışında çalıştığı için birbirimizi özlüyoruz ama güzel işler geliyor” şeklinde konuştu

OYUNUN KONUSU
Bir otelin süit odası... Yeni bir hayata adım atmak üzere evlilik törenine hazırlanan genç bir çift, hazırlıkları takip eden yakın dostları ve hayatlarına bir anda giren beklenmedik misafirler... Peki ya 'doğru insan' tam düğünden önce karşınıza çıkarsa? İşte bu soru kahramanlarımızı içinden çıkılmaz gibi görünen sorunların, eğlenceli bir dolantının ortasına sürüklüyor.